Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
19/03/2020

Ανακοίνωση για τις επιχειρήσεις τροφίμων και τα αυτοκίνητα μεταφοράς τροφίμων

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της ΠΕ Κεφαλληνίας σας ενημερώνει ότι δεδομένης της εξέλιξης της επιδημίας που πλήττει τη χώρα μας και προκειμένου να ληφθούν μέτρα για την προστασία των υπαλλήλων αλλά και των επιχειρηματιών, το ΥΠΑΑΤ προέβη στη λήψη έκτακτων μέτρων, όσο αφορά στις επιχειρήσεις τροφίμων και ζωικών υποπροϊόντων υπό καθεστώς, έγκρισης υπό όρους.

Ειδικότερα, όσο αφορά στις ανωτέρω εγκαταστάσεις που λειτουργούν με χορήγηση έγκρισης υπό όρους, που λήγει άμεσα (α΄τρίμηνο, άρθρο 7, π.δ. 79/2007 και άρθρο 7 π.δ 211/2006), η έγκριση υπό όρους παρατείνεται αυτόματα για επιπλέον 3 μήνες χωρίς να προηγηθεί επιτόπιος έλεγχος των αρμόδιων κτηνιατρικών αρχών της εκάστοτε Π.Ε.

Όσον αφορά στα μέσα μεταφοράς τροφίμων τα οποία αδειοδοτούνται ετησίως σύμφωνα με το π.δ.40/1977 (άρθρο 11 παράγραφος 6) και επίκειται η λήξη της ετήσιας άδειας τους, αυτή ομοίως παρατείνεται αυτόματα για επιπλέον 3 μήνες. Το ίδιο ισχύει και για τα οχήματα μεταφοράς ζωικών υποπροϊόντων τα οποία έχουν εγκριθεί με βάση το άρθρο 8 του πδ 211/2006.

Θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη διευκρίνιση.
Στοιχεία επικοινωνίας με το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της ΠΕ Κεφαλληνίας
Τηλέφωνα: 2671360513, 2671360512
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής

ΠΕ Κεφαλληνίας

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency