Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
22/09/2004

Σας καλούσε να προγραμματίσετε ειδική συνεδρίαση του Νομαρχιακού στην Ιθάκη

Προς:Αξιότιμο Νομάρχη Κεφαλληνίας & Ιθάκης κ. Διονύσιο Λευκαδίτη Αργοστόλι
Κύριε Νομάρχη,
Προ τριών μηνών με την υπ' αριθ. 122/21-06-04 απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιθάκης, σας εκδήλωνε την έντονη ανησυχία του για την πορεία των λιμενικών έργων του νησιού.

Σας καλούσε μάλιστα να προγραμματίσετε το συντομότερο δυνατόν, ειδική συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου στην Ιθάκη με θέματα συζήτησης αυτά που αφορούν άμεσα την επαρχία της Ιθάκης, Αντί αυτού, πληροφορηθήκαμε ότι την Πέμπτη 16-0904 έγινε σύσκεψη στην Νομαρχία μεταξύ των ενδιαφερομένων και εμπλεκομένων φορέων, με αντικείμενο τη μελέτη των λιμένων της Ιθάκης, χωρίς να κληθεί και να παραστεί ο Δήμαρχος ή άλλος εκπρόσωπος του Δήμου μας.
Σας υπενθυμίζω ότι και προ δεκάμηνου περίπου συνέβη παρόμοιο γεγονός κατά το οποίο σε ανάλογη σύσκεψη στην Νομαρχία για το ίδιο θέμα των Λιμενικών Έργων Ιθάκης, παραβρέθηκε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου ο οποίος - κατά δήλωση του — τυχαία βρέθηκε στη Νομαρχία (και ελπίζω να είναι έτσι!),
Είναι προφανές ότι τέτοιες διαδικασίες οι οποίες κρατούν στο περιθώριο και στο σκοτάδι το κυρίαρχο όργανο διοίκησης του τόπου μας, σε ένα θέμα μάλιστα μείζον για την οικονομική και κοινωνική ζωή των κατοίκων του, για την στασιμότητα του οποίου και τις συνέπειες της, οι μεν δημοτικοί σύμβουλοι απολογούνται καθημερινά στους συμπολίτες τους, ο δε Δήμαρχος καλείται σ« ανακρίσεις, δεν πρόκειται να γίνουν αποδέκτες από εμάς.
Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, καλώ εσάς και τις αρμόδιες υπηρεσίες να παρευρεθείτε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ιθάκη και να μας ενημερώσετε πλήρως για την πορεία της μελέτης των λιμένων, σε ημερομηνία που εσείς θα μας προτείνετε.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ιθάκης
Χρήστος Σκληρός.


Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency