Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
25/09/2004

Την Τρίτη 19/10 στις 11.30 π.μ. συλαλλητήριο για τα σχολικά κτίρια

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19/10 ΣΤΙΣ 11.30 π.μ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΕΝΩ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΟ Ν.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Μεγάλη συλλαλητήριο πρόκειται να πραγματοποιήσουν η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς και ΙΘάκης (ΕΛΜΕΚΙ) και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου, με τη συμμετοχή μαθητών, γονέων, εκπαιδευτικών, αλλά και όλων των εμπλεκομένων φορέων, την Τρίτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 11.30 π.μ. έξω από τη Νομαρχία, διαμαρτυρόμενοι για την κτιριακή υποδομή των Σχολείων.
Αυτό αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στο "Σπίτι του Δασκάλου", αφού η προγραμματισμένη συνέντευξη αναβλήθηκε, λόγω της μη προσέλευσης των εκπροσώπων των τοπικών ΜΜΕ, πλην της εφημερίδας μας, του PLANET και του Σ. Αλεβιζόπουλου.
Στη σύσκεψη παρέστησαν ο πρόεδρος της ΕΛΜΕΚΙ Δ. Μαντζουράτος, ο γεν. γραμματέας της Ενωσης Ν. Γαλιατσάτος, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού κα Παντούλια, καθώς και αρκετοί γονείς.
Η ΕΛΜΕΚΙ και ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Δημοτικού, πρόκειται να κινητοποιήσουν τους μαθητές και τους Συλλόγους Γονέων του Νομού για το συλλαλητήριο, ενώ αναμένεται να ζητήσουν και έκτακτο Ν.Σ. για την παιδεία μετά από αίτηση του νομαρχιακού συμβούλου Δ. Μαντζουράτου.
Εξάλλου την 1η Οκτωβρίου πρόκειται να συναντηθούν όλοι οι Σύλλογοι Γονέων του Νομού, με πρωτοβουλία του Συλλόγου του 2ου Δημοτικού, ενώ στις 12 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη όλων των φορέων για την εξέλιξη των ενεργειών πριν το συλλαλητήριο.
ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Εξάλλου την προσεχή Δευτέρα 27/9 θα ξεκινήσουν κανονικά τα μαθήματα για τους μαθητές του 2ου Δημοτικού σε 6 αίθουσες του Οικοτροφείου στη Λάσση, και σε 2 του 5ου Δημοτικού.
Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Δ/νση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου, αναφέρει τα εξής:
Από την προσεχή Δευτέρα 27/9 το Σχολείο θα λειτουργεί ως εξής:
Τάξεις: Α', Β', Γ', Δ1, Δ2, ΣΤ' στο χώρο του Οικοτροφείου στη Λάσση.
Τάξεις Ε1, Ε2 στο 5ο Δημοτικό Σχολείο.
Ώρα έναρξης μαθημάτων 8.15'.
Οι μαθητές του Σχολείου, των οποίων οι γονείς δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο πρέπει να βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του Σχολείου μας στις 07.45'.
Στις 07.50' θα περνάει λεωφορείο του ΚΤΕΛ για να μεταφέρει τους μαθητές στο 5ο Δημοτικό Σχολείο και στη συνέχεια στη Λάσση.
Επιστροφή στο 2ο Δημοτικό Σχολείο στις 1.30 μ.μ.
Από τη Δ/νση του Σχολείου

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency