Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
25/09/2004

12ος Τηλεμάχειος - απολογισμός

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε ο αγώνας δρόμου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Αυγούστου στην καθιερωμένη διαδρομή Σκάλα-Πόρο. Συντελεστές της επιτυχίας αυτής όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν, οι χορηγοί των κυπέλλων και όλοι όσοι βοήθησαν στην διοργάνωση του αγώνα.

Παρουσία του Δημάρχου κ. Γεράσιμου Μεταξά, του Αντιδημάρχου κ. Μιχάλη Λευκαδίτη, του Νομαρχιακού Συμβούλου κ. Βασίλη Καμπίτση, των Προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων Πόρου και Σκάλας κ. Σιμωτά Νικόλαου και Τσιμάρα Αγγελου αντίστοιχα, έγινε η απονομή των κυπέλλων ευγενική χορηγία των STRINTZIS FERRIES , POROS TRAVEL, PORTO SKALA HOTEL, ASTERIS HOTEL και FLAMINGO RESTAURANT. Την απονομή των κυπέλλων, των μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους του συμμετέχοντες χειροκρότησαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό όλοι οι παρευρισκόμενοι. Την καρδιά όλων έκλεψε ο Δημήτρης Κουρκουμέλης που τερμάτισε κρατώντας από τα χέρια τα δίδυμα αγοράκια του 3 ετών.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency