Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
Εκπαιδευτική εκδρομή πραγματοποίησε η Ιδιωτική Αναγνωρισμένη Ερασιτεχνική Σχολή χορού 'Art-Style' Γαλιατσάτου Όλγα  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το περασμένο Σαββατοκύριακο.    
Έναρξη προπονήσεων για τα αγωνιστικά τμήματα και τις ακαδημίες στίβου της Γ.Ε. Κεφαλληνίας τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 5μμ, στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου «Ανδρέας Βεργωτής».
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο. Αργοστολίου σας ανακοινώνει την έναρξη μαθημάτων 
Το Διοικητικό Συμβούλιου του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου σας αποστέλλει τα αποτελέσματα της 2 ης Κολυμβητικής Ημερίδας που πραγματοποίησε την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018.
Δείτε φωτογραφίες από τη 2η κολυμβητική ημερίδα 2018 του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου που πραγματοποιήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2018 στο κολυμβητήριο Αργοστολίου.
Άρχισαν οι εγγραφές στον Κεφαλληνιακό Όμιλο Αντισφαίρισης για τη νέα χρονιά σε όλα τα τμήματα. Το πρόγραμμα ξεκινάει 1/10/2018.
Σήμερα, Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 16:30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί η 6η ημερίδα κολύμβησης "Ποσειδώνεια 2018" στο κολυμβητήριο Αργοστολίου.
Ξεκίνησαν από σήμερα 12 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στην Ακαδημία Μπάσκετ του ΝΕΟΛ για την αγωνιστική περίοδο 2018- 2019.
To Δ. Σ. του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου σας κάνει γνωστό ότι η αθλήτρια μας Βαλλιανάτου Διονυσία συνεχίζοντας την προσπάθειά της, έλαβε μέρος στον κολυμβητικό αγώνα ανοικτής θαλάσσης στο Marathon Bay Crossing που…
Το Δ.Σ. του Ν.Ο. Αργοστολίου σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την 2η Κολυμβητική Ημερίδα του ΝΟΑ 2018.
Σελίδα 1 από 185

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency