Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
Ο ΠΑΟΚ είναι η ιστορική συνέχεια του αθλητικού και πολιτιστικού σωματείου της Κωνσταντινούπολης Ερμής, που δημιουργήθηκε από Ρωμιούς της Πόλης το 1875 στη συνοικία Πέρα. Μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, μία ομάδα…
Αυτές τις σκοτεινές και παράξενες μέρες που βιώνουμε καλούμαστε όλοι μας σαν άτομα όχι μόνο να επιδείξουμε αλλά και να συμπαρασύρουμε και τους άλλους να επιδείξουν σθένος και αυτοσυγκράτηση. Να…
Αλεξέι Ποκουσέφσκι: Στην περίπτωση του Αλεξέι Ποκουσέφσκι του Ολυμπιακού στάθηκε ο ο Τζέισον Φιλίπι, πρώην scout ομάδων του ΝΒΑ, όταν αναφέρθηκε σε ενδιαφέροντα projects από την Ευρώπη.
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο αγώνας ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ - ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ με ισόπαλο σκορ 0-0!
Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί σχολικοί αγώνες ποδοσφαιρού ανάμεσα στο ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ - ΓΕΛ ΣΑΜΗΣ δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε ο αγώνας λόγω επισοδείων στο χώρο του γηπέδου!
Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί αγώνες Volley αγοριών του 1ου ΓΕΛ Αργοστολίου - 2ου ΓΕΛ Αργοστολίου με σκορ 2-0 υπέρ του 1ου ΓΕΛ.
Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε ο τελικός αγώνας Volley κοριτσιών του 1ου ΓΕΛ Αργοστολίου - ΓΕΛ Σάμης με σκορ 2-0 υπέρ του 1ου ΓΕΛ Αργοστολίου.
Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί σχολικοί αγώνες μπάσκετ ανάμεσα στο 1ο ΓΕΛ Αργοστολίου - 2ο ΓΕΛ Αργοστολίου με σκορ 58-60 υπέρ του 2ου ΓΕΛ Αργοστολίου.
Πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός αγώνας ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ- ΕΠΑΛ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ με σκορ 3-2 υπέρ του Αργοστολίου στο ΔΑΚ Αργοστολίου.
Πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός σχολικός αγώνας ΓΕΛ ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ -ΓΕΛ ΣΑΜΗΣ με 0-2 υπέρ της Σάμης στο ΔΑΚ Αργοστολίου.
Σελίδα 1 από 205

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency