Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
10/04/2019

«Σάρωσε» η Γ.Ε Κεφαλληνίας στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ18 στην Πάτρα

Σπουδαία εμφάνιση της Γ.Ε Κεφαλληνίας στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ18 στην Πάτρα

Δύο ρεκόρ Κεφαλονιάς, έξι μετάλλια και αρκετά ατομικά ρεκόρ ήταν ο απολογισμός για την ομάδα της Γ.Ε Κεφαλληνίας, που συμμετείχε με 17 αθλητές και αθλήτριες στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ18, την Κυριακή 8 Απριλίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας.
Μπορεί οι καιρικές συνθήκες και οι απουσίες λόγω ιώσεων να «φρέναραν» τα άλματα, όμως οι σπρίντερ της Γ.Ε.Κ έσωσαν και με το παραπάνω την παράσταση.

Οι σημαντικότερες επιτυχίες και τα ρεκόρ ήρθαν από τις Ιωάννα Σολιδάκη ( 3 η με 13.14 στα 100μ) και Αντριάνα Τάτα (3 η στα 100 εμπόδια). Πολύ δυνατός και ο Πάνος Αλυσανδράτος ( 2 ος στα 200μ 24.14 και 3 ος στο ύψος με 1.64).
Σπουδαία εμφάνιση όμως πραγματοποιήσαμε και στις σκυταλοδρομίες. Στα 4Χ100 των αγοριών η ομάδα μας κατέκτησε την 1 η θέση και στα 4Χ400 την 2 η , ενώ τα κορίτσια της 4Χ100 βγήκαν πέμπτες με χρόνο 52.78, σε αγώνα που η κατάταξη κρίθηκε στα εκατοστά του δευτερολέπτου!
Σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όχι μόνο για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους, αλλά και γιατί όλα αυτά έγιναν σε πολύ δύσκολές συνθήκες, με δυνατή βροχή, η οποία ήταν η αιτία 4 αγωνίσματα αλμάτων και ρίψεων να μην πραγματοποιηθούν, για λόγους ασφαλείας!

 

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency