Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
22/08/2019

Απολογισμός της αθλητικής χρονιάς 2018-2019 για τα τμήματα καλαθοσφαίρισης του Α.Σ.Κεφαλονιά

Ολοκληρώθηκε τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου και η μεταβατική περίοδος των αγωνιστικών τμημάτων ( Εφήβων-Παίδων-Κορασίδων-Παμπαίδων) του Α. Σ. Κεφαλονιά υπό τις οδηγίες των προπονητών του συλλόγου Π. Ματιάτου, Μ. Δούλια και Ρ. Πολλάκη.

Μια ακόμη άκρως ενδιαφέρουσα αγωνιστική χρονιά για τον ιστορικό σύλλογο του νησιού μας περατώθηκε και είναι η κατάλληλη στιγμή να προβληθούν τα πεπραγμένα αλλά και η αξιολόγηση όλης της προσπάθειας των τμημάτων.

Η ανδρική μας ομάδα, βασισμένη απολύτως σε εφήβους και άνδρες που προέρχονται από την Ακαδημία μας, κατέλαβε την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑΗ διεκδικώντας μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι την είσοδό της στα play off της κατηγορίας.

Η Εφηβική ομάδα προκρίθηκε στην Β φάση και εξασφάλισε την συμμετοχή της στην Α ́ κατηγορία της σεζόν 2019-20.

Η παιδική ομάδα συμμετείχε για δεύτερη συνεχομένη χρονιά στο final-6, και εξασφάλισε την συμμετοχή της στην Α ́ κατηγορία της σεζόν 2019-20.

Οι κορασίδες του συλλόγου, στην πρώτη τους συμμετοχή μετά από χρόνια στο αντίστοιχο πρωτάθλημα τερμάτισαν στην 4η θέση, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Το τμήμα των Παμπαίδων συμμετείχε στο τουρνουά της Ένωσης με ιδιαίτερη επιτυχία.

Το τμήμα mini ξεχώρισε στο τουρνουά της ΕΣΚΑΗ.

Τα τμήματα αρχαρίων- προ μίνι-μίνι (110 αθλητές) συμμετείχαν στο 6ο αναπτυξιακό τουρνουά του Α. Σ. Κεφαλονιά που ολοκληρώθηκε στις αρχές Ιουνίου και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον των εκκολαπτόμενων αθλητών της Κεφαλλονιάς.

Τέλος η πολυπληθής συμμετοχή για πρώτη φορά τριών τμημάτων του συλλόγου στο 2019 LOUTRAKI EASTER BASKETBALL CUP, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία:

Χρυσό μετάλλιο για τους έφηβους Αργυρό μετάλλιο για τις κορασίδες και Χάλκινο μετάλλιο για την παιδική ομάδα των.

Για όλα αυτά, η νέα Διοίκηση της ομάδας συγχαίρει τους αθλητές, τους προπονητές, τους ακούραστους συνοδούς των αποστολών ( Γ. Γιαννάτο & Γ. Γκαβό) και φυσικά τους γονείς, που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους τα τελευταία χρόνια, τους επώνυμους και ανώνυμους χορηγούς που μας στηρίζουν.

Η νέα αθλητική χρονιά θα ξεκινήσει για τα αγωνιστικά τμήματα των Εφήβων και Παίδων το 3ο δεκαήμερο του Αυγούστου, ενώ για τις Ακαδημίες, έναρξη ορίζεται το 2ο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency