Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
07/10/2019

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους και τα αθλητικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στην περιφερειακή ενότητα Κεφαλληνίας

Η Δ/νση Τουρισμού, Πολιτισμού & Αθλητισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και συγκεκριμένα το τμήμα Πολιτισμού & Αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς όλα τα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματεία (Πολιτιστικούς Φορείς και Αθλητικoύς Συλλόγους ) που δραστηριοποιούνται στην Π.Ε Κεφαλληνίας, να καταθέσουν τις προτάσεις – αιτήσεις τους για συνδιοργάνωση με την Π.Ε στο πλαίσιο Πολιτιστικών και λοιπών δράσεων για το έτος 2020.

Η Π.Ε. Κεφαλληνίας δεν επιτρέπεται να επιχορηγεί ή να στηρίζει οικονομικά δράσεις άλλων φορέων, παρά μόνο να συνδιοργανώνει με τοπικούς φορείς στο πλαίσιο πάντα της Πολιτιστικής Κοινωνικής και Οικονομικής Ανάπτυξης της περιοχής ( παρ. Η 11-19 άρθρο 186 του Ν. 3852/10 ). Στην περίπτωση αυτή αναλαμβάνει μόνο μέρος των δαπανών και όχι το σύνολο των δαπανών της δράσης.

 Οι προτάσεις που θα κατατεθούν θα πρέπει να είναι ευρείας απήχησης και να μην υπηρετούν αποκλειστικά τα μέλη ενός συλλόγου.
 Να παρουσιάζουν ανταποδοτικό χαρακτήρα και να συμβάλλουν στην πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας.
 Να προβάλλουν τον πολιτισμό την ιστορία ,τα τοπικά ήθη και έθιμα.
 Να έχουν δωρεάν είσοδο και οι φορείς που αιτούνται να μην έχουν έσοδα από αυτές.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν 1. Αίτηση εγγραφής στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων/Συλλόγων της ΠΕ Κέφαλληνίας και 2. Αίτηση συνδιοργάνωσης έως την 31 Οκτωβρίου 2019 στη Γραμματεία της ΠΕ Κεφαλληνίας στο 1 ο όροφο .

Έντυπα Αιτήσεων εγγραφής στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων/Συλλόγων καθώς και για την υποβολή αιτημάτων - προτάσεων συνδιοργάνωσης μπορούν να παραλαμβάνουν από την Δ/νση Τουρισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού στον 1 ο όροφο του κτιρίου της Π.Ε Κεφαλληνίας.
Για περαιτέρω διευκρινήσεις οι φορείς μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2671360508 και 2671360529

Η προϊσταμένη του τμήματος
ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency