Μ. Τετάρτη: Συναυλία Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου [08.04.2026]
Με μια κατανυκτική συναυλία αφιερωμένη στο πνεύμα της Μεγάλης Εβδομάδας, η Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου παρουσίασε το μουσικό της πρόγραμμα τη Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου, στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου της. Η εκδήλωση προσέλκυσε το ενδιαφέρον κατοίκων και επισκεπτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ιδιαίτερα προσεγμένο ρεπερτόριο, εναρμονισμένο με τη θρησκευτική και συναισθηματική ατμόσφαιρα των ημερών.
Οι μουσικοί της Φιλαρμονικής απέδωσαν έργα υψηλής αισθητικής, δημιουργώντας ένα συγκινητικό μουσικό ταξίδι στο νόημα της Μεγάλης Εβδομάδας, αποτελώντας μια όμορφη πολιτιστική στιγμή για το Ληξούρι.
Ο φακός του kefalonitis βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό και αποσπάσματα.
Φωτογραφίες: Αντριάνα Καραντινού
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πρωτότυπων άρθρων του kefalonitis σε άλλες ιστοσελίδες αποκλειστικά μέχρι του 50% του υλικού του άρθρου (κείμενο και φωτογραφίες), με αναφορά πηγής, καθώς και LINK ανακατεύθυνσης στο πρωτότυπο άρθρο.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση φωτογραφιών από την σελίδα του kefalonitis για προσωπική χρήση (social media) αποκλειστικά χωρίς την αφαίρεση του λογότυπου του kefalonitis. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια φωτογραφία χωρίς λογότυπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@kefalonitis.com.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Two Chefs, One Night: Μια ξεχωριστή εμπειρία υψηλής γαστρονομίας στο Lanu
«Σχολεία EPAS σε δράση» στο Αργοστόλι: Εκπαίδευση και Ευρωπαϊκή Πολιτειότητα στο επίκεντρο
Συνέντευξη τύπου του Θεατρικού Εργαστηρίου Σύγχρονης Τέχνης Κεφαλονιάς @Κέφαλος [16.04.2026]
«Το Πάρτυ της Λυσιστράτης» ζωντανεύει στη σκηνή με έναν σύγχρονο και ξεκαρδιστικό τρόπο
Συνεχίζονται οι Βραδιές Γαλλικού Κινηματογράφου στην Alliance Française Αργοστολίου
Δήμος Σάμης: Πεζοπορία και εκδήλωση στα Μουζακάτα με αφορμή την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Two Chefs, One Night: Μια ξεχωριστή εμπειρία υψηλής γαστρονομίας στο Lanu
«Σχολεία EPAS σε δράση» στο Αργοστόλι: Εκπαίδευση και Ευρωπαϊκή Πολιτειότητα στο επίκεντρο
Συνέντευξη τύπου του Θεατρικού Εργαστηρίου Σύγχρονης Τέχνης Κεφαλονιάς @Κέφαλος [16.04.2026]
«Το Πάρτυ της Λυσιστράτης» ζωντανεύει στη σκηνή με έναν σύγχρονο και ξεκαρδιστικό τρόπο
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Πάσχα με άρωμα παράδοσης στη «Voskopoula Since 1910»
Πασχαλινές δημιουργίες από το Χαροκόπειο Εργαστήριο Κεφαλονιάς @Πλατεία Καμπάνας [09.04.2025]
Οι καλύτερες Πασχαλινές γευστικές απολαύσεις… στου «Σέσουλα»





