Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η ανάγνωση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστοτόπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Βρέθηκε πτώμα Αλβανού & 70 χρόνος συνελήφθη για αποπλάνηση.
Τις απογευματινές ώρες χθες (18-08-2006), μετά από υπόδειξη διερχόμενου κτηνοτρόφου, ανευρέθει σε αγροτική περιοχή του Δ. Δ. Κοκολλάτων-Δήμου Αργοστολίου, απαγχονισμένο σε δένδρο και σε προχωρημένη σήψη, πτώμα ανδρός και, σύμφωνα με τα ανευρεθέντα επΆ αυτού έγγραφα, πρόκειται περί υπηκόου Αλβανίας, 29 ετών, εργάτη. Από την εξερεύνηση-αυτοψία του χώρου, δεν εντοπίσθηκαν στοιχεία που να οδηγούν σε εγκληματική ενέργεια. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου.Επίσης από άνδρες του Τ. Α. Αργοστολίου συνελήφθη χθες και περί ώρα 21:00 άνδρας ηλικίας 70 ετών, Έλληνας υπήκοος, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου κατ εξακολούθηση σε βάρος ανήλικου κοριτσιού υπηκόου Αλβανίας, πράξεις που σύμφωνα με την καταγγελία των οικείων της έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 ημερών. Ο δράστης συνελήφθη και μετά τη σχηματιζόμενη δικογραφία θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Της νυχτερινές ώρες της 18/19-08-2006 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στις περιοχές Αργοστολίου, Ληξουρίου και Σάμης, στην οποία συμμετείχαν δέκα-πέντε (15) αστυνομικοί και έξι (6) οχήματα. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν έλεγχοι σε άτομα, οχήματα και χώρους και βεβαιώθηκαν συνολικά δέκα-έξι (16) παραβάσεις για διάφορα αδικήματα.
Οι επιχειρήσεις αυτές θα επαναληφθούν και στο μέλλον, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και την παγίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.
ΑΡΧΕΙΟ
Σάββατο βράδυ @ MY WAY CLUB [28.12.2019]
«ΤΟ ΣΠΑΡΤΟ» σας προσκαλεί σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου, στα Σπαρτιά
Μια θύμηση για τον μακαριστό πρωτοπρεσβύτερο και λαμπρό επιστήμονα π. Γεώργιο Μεταλληνό
Νίκη επί του Προμηθέα ΄14 στην Πάτρα και πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας για τους Εφήβους του Α. Σ. Κεφαλονιά
Λύκειο Ελληνίδων – Το στόλισμα της «Αγιοβασιλίτσας»
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Τρίτη μέρα της 39ης Χορωδιακής Συνάντησης Κεφαλονιάς @Κέφαλος [01.10.2023]
Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης: Επιχειρηματικά βραβεία 2023 @Αργοστόλι [30.09.2023]
Δεύτερη μέρα της 39ης Χορωδιακής Συνάντησης Κεφαλονιάς @Κέφαλος [30.09.2023]
Σήμερα 2 η δεύτερη μέρα της 39 ης ΧΟΡΩΔΙΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Θες κι εσύ να αποκτήσεις την πιο γλυκιά ανάμνηση; Τρέξε τότε στο «Loukoumania»

Γνωρίστε κι εσείς τον Αθλητικό Σύλλογο καράτε Κεφαλονιάς

Στο βιβλιοπωλείο «Κύβος» θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για την νέα σχολική χρονιά
