Skip to main content
Η Κιμ Μαντζουράτου μιλάει στο kefalonitis mag
Η Κιμ Μαντζουράτου μιλάει στο kefalonitis mag
Η Κιμ Μαντζουράτου μιλάει στο kefalonitis mag
Η Κιμ Μαντζουράτου μιλάει στο kefalonitis mag
28 Φεβρουαρίου 2010

Η Κιμ Μαντζουράτου μιλάει στο kefalonitis mag

Είναι νέα,
Είναι ωραία,
Είναι σέξι,
Είναι αποκαλυπτική,
Είναι έξυπνη,
Είναι ανοιχτή σε όλα και για όλα…
Είναι η ΚΙΜ και μιλά μόνο σε εσάς, τους αναγνώστες του Κefalonitis Mag.

Καλώς σε βρίσκουμε Κιμ…

Αν και το όνομά σου μαρτυρά ξένη καταγωγή το επώνυμό σου, κάθε άλλο παρά μόνο Κεφαλονίτικη καταγωγή δηλώνει… μίλησέ μας για σένα…!

Η μητέρα μου είναι γερμανίδα, ο πατέρας μου Έλληνας, Κεφαλονίτης για την ακρίβεια! Έχω γεννηθεί στη Γερμανία, αλλά μεγάλωσα στην Αθήνα. Απʼ όσο όμως, θυμάμαι τον εαυτό μου, έχω περάσει όλα μου τα καλοκαίρια στο νησί μας! Περηφανεύομαι πολύ για την καταγωγή μου ξέρετε!

Φόρεσες το στέμμα της Μις Γιανγκ 2003, θέλεις να μας περιγράψεις πολύ σύντομα τα συναισθήματά σου πριν και μετά το διαγωνισμό ομορφιάς; Πώς πήρες την απόφαση να δηλώσεις συμμετοχή και ποια ήταν η αντίδραση των δικών σου ανθρώπων;

Έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε. Ήταν απόφαση στιγμής, το ήθελα πολύ και το έκανα… Ήταν ωραία εμπειρία, αλλά αν μου δινόταν η ευκαιρία να γυρίσω το χρόνο πίσω, δε θα είχα πάει. Ήμουν πολύ μικρή, 16 μόλις ετών εκείνη την εποχή. Έπρεπε να σταματήσω για 1 μήνα το σχολείο, κάτι που μου προκάλεσε τρομερό άγχος και μεγάλη πίεση για το τι μέλλει γενέσθαι, σε σημείο τέτοιο ώστε να κλειστώ στο σπίτι αφού τελείωσε ο διαγωνισμός και να μη θέλω να χαρώ τη δόξα που μου προσέφερε ένα τέτοιο στέμμα.

Τώρα πια, είμαι πιο συνειδητοποιημένη. Με τις εμπειρίες που έχω συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο θα συμμετείχα ξανά σε αυτό το διαγωνισμό, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα το διασκέδαζα παράλληλα!

Αμέσως μετά αν δεν κάνουμε λάθος ταξίδεψες στο Γιοχάνεσμπουργκ, στη Ν. Αφρική, για να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό Miss Junior Queen of the Universe 2003, όπου και απέσπασες δύο διακρίσεις: Μις Φωτογένεια 2003 και Miss Personality 2003. Σε μια τόση μικρή ηλικία δεν είναι και λίγο να αναδειχθείς σε ένα διεθνή διαγωνισμό, έτσι δεν είναι;

Ήταν ένα από τα πολλά όνειρα μου να πάω στην Αφρική και δε φαντάζεσαι πόσο πολύ χάρηκα όταν άκουσα πως θα με στείλουν εκεί. Πλέον δε με ενδιέφερε τόσο το θέμα του διαγωνισμού. Ήθελα να χαρώ κάθε λεπτό, να κρατήσω ζωντανές όλες τις στιγμές στο μυαλό μου. Επισκεφθήκαμε πολλές διαφορετικές περιοχές και γνώρισα μια τελείως διαφορετική κουλτούρα, ένα διαφορετικό τρόπο ζωής. Φοβερή εμπειρία.

Ό,τι διακρίθηκα και σε αυτό το διαγωνισμό, ναι, ήταν το αποκορύφωμα θα έλεγα, του όλου ταξιδιού.

Ξέρεις ο τίτλος σου ήρθε μόλις ένα χρόνο μετά την ανάδειξη μιας άλλης (θεάς) Κεφαλονίτισας, της Αλεξανδράτου ή όπως τη φωνάζει όλη η Ελλάδα με το μικρό της… Τζούλιας! Τελικά το νησί βγάζει ωραία κορίτσια δε νομίζεις;

Το αστείο είναι πως με την Τζούλια ξεκινήσαμε σχεδόν μαζί. Κάναμε τις πρώτες μας φωτογραφίσεις για περιοδικά, σε ηλικία μόλις 16 εγώ, και εκείνη 17 χρονών. Όλο αυτό το διάστημα παρακολουθώ την πορεία της στο χώρο και σήμερα που όλοι ξέρουμε το πόσο επιτυχημένη είναι, εγώ πραγματικά το χαίρομαι. Είναι πανέμορφη κοπέλα και της αξίζει, γιατί κάνει μεγάλη προσπάθεια για να αναδειχθεί από μικρή.

Πάντως, δε νομίζω πως μπορεί να ακουστούν παράπονα για τις κοπέλες που έχει βγάλει το νησί μας! Πραγματικά είμαστε ξεχωριστές!

Πώς σε βοήθησε ένα τίτλος ομορφιάς στην επαγγελματική σου καριέρα; Συνδυάζεις τις σπουδές και το modeling; Χόμπι ή καριέρα;

Δε νομίζω πως θα μπορούσα να πω αυτό που κάνω συνδυασμός. Περισσότερο με μπέρδεμα μοιάζει. Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα στο τι θέλω πραγματικά να ακολουθήσω στη ζωή μου. Από τη μια πλευρά «συγκεντρώνομαι» στο ένα, μια στο άλλο, μετά προσπαθώ να κάνω και modeling και σπουδές μαζί, δε μου βγαίνει… Σημασία τελικά ξέρεις τι έχει; Να ζεις την κάθε στιγμή και να περνάς καλά ό,τι κι αν κάνεις.


Οι γονείς σου, οι συγγενείς σου, οι φίλοι τι λένε για την καριέρα σου ως μοντέλο;

Η αλήθεια είναι ότι οι γονείς μου με έχουν βοηθήσει πολύ σε αυτό που κάνω και ήταν θετικοί στην ιδέα από την αρχή. Κάποιες φορές κουράζομαι, λέω «τι κάνω εγώ εδώ» και σκέφτομαι να τα παρατήσω. Εκεί ακριβώς, είναι που οι δικοί μου, μου συμπαραστέκονται και με ενθαρρύνουν να συνεχίσω.

Σε παλαιότερη συνέντευξή σου είχες δηλώσει πως έχεις «ατζάρτο», έχεις κότσια δηλαδή όπως λέμε στην Κεφαλονιά. Αυτό ισχύει και στη συμπεριφορά σου απέναντι στο αντρικό φύλο;

Ισχύει. Μεγάλωσα με δυο αγόρια, τα αδέρφια μου. Μην το ξεχνάς. Μετράει πολύ! Οπότε μιλάω πολύ εύκολα και άνετα με το άλλο φύλο, ιδίως εάν «μου αρέσει». Ξέρεις… δεν είμαι από τα καθωσπρέπει κορίτσια. Εάν θέλω κάτι θα το διεκδικήσω. 😉

Ελεύθερος χρόνος… υπάρχει και αν ναι πώς τον αξιοποιείς; Δημιουργικά… μόνη ή με παρέα;

Όπως όλοι όσοι ασχολούνται επαγγελματικά τις μέρες μας με κάτι, ο ελεύθερος χρόνος είναι κάτι δυσεύρετο. Ωστόσο, όταν υπάρχει προσπαθώ να τον αξιοποιώ με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντας διαφορετικά πράγματα. Όσο για τα υπόλοιπα… προσπαθώ όσο αυτό είναι δυνατόν, να κρατάω την προσωπική μου ζωή μακριά από σχόλια και βλέμματα.

Θα ήθελα να μας πεις 3 λέξεις που θεωρείς ότι σε εκφράζουν.

Χμ, αυτό δε μπορώ να το απαντήσω εγώ…

Πολλά άτομα του κλάδου σου ασχολούνται παράλληλα και με κάτι άλλο, όπως για παράδειγμα το τραγούδι. Εσύ σκέφτεσαι κάτι που θα ήθελες να μας αποκαλύψεις; Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Αυτή την περίοδο συμμετέχω στα προκριματικά του διαγωνισμού ομορφιάς PLAYMATE 2007. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που «περάσω» στην τελική φάση, με περιμένει ένας δύσκολος μήνας. Σίγουρα πάντως θα ξέρουμε όταν θα δημοσιεύεται αυτή η συνέντευξη. Το να ασχοληθώ με το τραγούδι ή την υποκριτική δεν είναι κάτι που να έχει περάσει από το μυαλό μου μέχρι σήμερα. Σίγουρα δεν μπορώ να γνωρίζω από τώρα τι μου επιφυλάσσει το μέλλον, υπολογίζοντας και στον παράγοντα τύχη.

Επισκέπτεσαι το νησί μας; Θα έρθεις φέτος για διακοπές;

Θα έρθω! Δε θα μπορούσα να μην έρθω! Εάν δεν περάσω λίγες μέρες στην Κεφαλονιά δεν πρόκειται να νιώσω καλοκαίρι. Να ξαναδώ αγαπημένα πρόσωπα, με τα οποία μόνο Αύγουστο βρισκόμαστε… φίλους, ξαδέρφια, θείες και θείους…

Σου αρέσουν οι παραλίες; Θάλασσα και κολύμπι στην Κεφαλονιά;

Το ρωτάς; Εξάλλου το νησί μας έχει υπέροχες παραλίες, Μύρτος, Πετανοί, Ξι. Περιμένω πως και πως για να τις επισκεφτώ.

Ξέρεις… στην ιστοσελίδα μας kefalonitis.com υπάρχει ένας φανατικός θαυμαστής σου, ο οποίος μάλιστα έχει γράψει και ποίημα για σένα… θα «καθόσουν» να ασχοληθείς και να απαντήσεις σε θαυμαστές που εκφράζουν τη συμπάθειά τους στην Κιμ ως άτομο ή ως μοντέλο;

Το έχω διαβάσει! Όταν είναι κάτι πρωτότυπο, ή όταν ο άλλος πραγματικά θέλει να μου πει κάτι όμορφο, ένα κομπλιμέντο έστω επειδή με θαυμάζει, γιατί να μην τον ευχαριστήσω; Θα το θεωρούσα αγένεια. Βέβαια όταν κάποιος γίνεται πολύ πιεστικός μπορεί και να σε τρομάξει.

Πώς νιώθεις να μιλάς σε ένα νέο περιοδικό για το νησί σου;

Πώς νιώθω; (γέλια) Χαίρομαι που μιλάω μέσα από αυτό σε ανθρώπους από το νησί μου, ειδικά όταν και αυτοί ενδιαφέρονται να μάθουν για μένα. Πρόκειται για μία σοβαρή προσπάθεια που ξεφεύγει από το συνηθισμένο, δημιουργώντας κάτι νέο στο χώρο του έντυπου στην Κεφαλονιά. Ειδικά με χαροποιεί που με αυτό ασχολούνται νέοι ηλικιακά άνθρωποι με πολύ μεράκι και όρεξη. Είμαι σίγουρη ότι είστε ακόμη στην αρχή.

Να σε ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για την προθυμία να απαντήσεις στις ερωτήσεις μας. Είμαι σίγουρος ότι οι αναγνώστες μας θα βρουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αυτή τη συνέντευξη. Ελπίζουμε να σε δούμε σύντομα και στο νησί.

Κι εγώ να σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία στα πρώτα βήματα αυτής της προσπάθειας, θα τα πούμε πολύ σύντομα στην Κεφαλονιά!

 
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΑΡΧΕΙΟ

Ακόμη ένα Σαββατόβραδο γέμισε το My Way από κόσμο γεμάτο κέφι και τρελή διάθεση για χορό! Ρίξτε μ…
Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα…
γράφει ο Σωτ. Γαλανός Τα ακόλουθα λόγια της γραφή μου ας είναι από καρδιάς για τον αγαπητό μας σ’…
Ο Α.Σ. Κεφαλονιά μπορεί να περηφανεύεται για άλλη μια χρονιά για την πρόοδο των αναπτυξιακών…
Σε κλίμα ευφρόσυνο, με πολλά παραδοσιακά κεράσματα και ευχές, πραγματοποιήθηκε , 29 Δεκέμβρη…
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

22 Οκτωβρίου 2024
Δείτε παρακάτω λεπτομερώς το πρόγραμμα εορτασμού της εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου του Δήμου Λ…
22 Οκτωβρίου 2024
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2024, 7.30 μ.μ. «Αλλαγή κουλτούρας στην …
22 Οκτωβρίου 2024
Στις 27 Οκτωβρίου μέρα Κυριακή θα πραγματοποιηθεί έκθεση για τα 50 χρόνια μετά το χωρισμό Ελληνο…
21 Οκτωβρίου 2024
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γεωποικιλότητας, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνία…
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Έτοιμο το «Loukoumania Kefalonia» για το καθιερωμένο Trick or Treat party
22 Οκτωβρίου 2024
Το κατάστημα Loukoumania έτοιμο για το καθιερωμένο Haloween party που θα λάβει χώρα την Κυριακή …
Σπάνιος πίνακας του Μονέ επέστρεψε στους ιδιοκτήτες του 80 χρόνια μετά την κλοπή του από τους Ναζί
12 Οκτωβρίου 2024
Το «Bord de Mer» του Claude Monet, ένας πίνακας του 1865, παστέλ σε χαρτί. US District …
Το κατάστημα «Beauty Bar» συνεχίζει να ομορφαίνει
13 Σεπτεμβρίου 2024
Το κατάστημα καλλυντικών και σεμιναριακό κέντρο ES Beauty Bar by Eleni Sourvanou συνεχίζει και ο…
Στο κατάστημα DMK Professional στο Αργοστόλι θα βρεις όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι
27 Αυγούστου 2024
Επισκεφθήκαμε σήμερα το κατάστημα DMK Professional για να πάρουμε μια μικρή γεύση από όλα τα προ…
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU