Προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που εγκρίθηκαν από το Α.Σ.Ε.Π. στο Νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης:
• Τρείς (3) θέσεις ΠΕ Τομεαρχών Δακοκτονίας από τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Κεφαλληνιάς & Ιθάκης (Ημερομηνία έγκρισης από το Α.Σ.Ε.Π. 21/6/2006).• Μία (1) θέση ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών από το Δημοτική Αναπτυξιακή Επιχείρηση Δήμου Ερίσου (Ημερομηνία έγκρισης από το Α.Σ.Ε.Π. 15/6/2006).
• Δύο (2) TE Mαιών στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς (Ημερομηνία Έγκρισης από το Α.Σ.Ε.Π. 26/6/2006).
• Μία (1) TE Νοσηλευτών στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς / Κ.Υ. Ιθάκης (Ημερομηνία Έγκρισης από το Α.Σ.Ε.Π. 26/6/2006).
• Μία (1) ΔE Νοσηλευτών στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς / Κ.Υ. Ιθάκης (Ημερομηνία Έγκρισης από το Α.Σ.Ε.Π. 26/6/2006).
• Μία (1) ΔE Νοσηλευτών στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς (Ημερομηνία Έγκρισης από το Α.Σ.Ε.Π. 26/6/2006).
• Μία (1) ΔE Διοικητικού Λογιστικού στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς (Ημερομηνία Έγκρισης από το Α.Σ.Ε.Π. 26/6/2006).
• Μία (1) ΔE Ναυαγοσώστη από το Δήμο Αργοστολίου (Ημερομηνία Έγκρισης από το Α.Σ.Ε.Π. 26/6/2006).
• Μία (1) θέση ΔΕ Αποθηκαρίου από τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ημερομηνία έγκρισης από το Α.Σ.Ε.Π. 21/6/2006).
• Δύο (2) θέσεις ΔΕ Νοσηλευτών από το Γ.Ν. Ληξουρίου «Μαντζαβινάτειο» (Ημερομηνία έγκρισης από το Α.Σ.Ε.Π. 16/6/2006).
• Μια (1) θέση ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ Ναυαγοσώστη από την Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστική.& Τουριστικής Ανάπτυξης Πυλάρου (Ημερομηνία έγκρισης από το Α.Σ.Ε.Π. 15/6/2006).
Copyright © 2002 - 2022 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.