Skip to main content
28 Φεβρουαρίου 2008

Καρναβάλι στην Ιθάκη 2008

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008 ΩΡΑ 16.00: Πάρτυ Μασκέ για μικρούς και για μεγάλους στην πλατεία του Κιονιού!!! Είμαστε όλοι καλεσμένοι από τα παιδιά του Κιονιού για να χορέψουμε στους ξέφρενους ρυθμούς της Αποκριάς!

Η Φιλαρμονική μας παρούσα για να δίνει κέφι και ρυθμό
ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Κοινοτικός ΄Ομιλος Κιονιού.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008 ΩΡΑ 18.30: Η Πανηγυρική μεγάλη έναρξη του Θιακού Καρναβαλιού, στην Κεντρική Πλατεία του νησιού μας με πολλές-πολλές Εκπλήξεις!!!

Η Φιλαρμονική μας παρούσα θα κηρύξει την έναρξη Χορός και Μουσική που θα σας ανεβάσουν το κέφι στα ύψη και ειδικά ΕΦΕ από τον γνωστό D.J «ΝΙΚΗΦΟΡΟ». Πυροτεχνήματα θα φωτίσουν το Πόρτο!!!
ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Δ.Π.Ε. Ιθάκης «Ο ΦΗΜΙΟΣ».

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008 ΩΡΑ 16.00: Το καθιερωμένο Τσίκνισμα με την «ΠΡΟΟΔΟ» στην πλατεία στο Βαθύ. Φαγοπότι μετά μουσικής για μικρούς και μεγάλους. Γλεντήστε την Τσικνοπέμπτη μαζί με τους φίλους σας, στην πλατεία! ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Α.Ο «Η ΠΡΟΟΔΟΣ».

ΩΡΑ 14.00: Τσίκνισμα μετά μουσικής για μικρούς και μεγάλους και στην αίθουσα του Σταυρού. ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Β. Ιθάκης.

ΩΡΑ 22.00: Η Πρόοδος συνεχίζει το βράδυ με το τρελό καθιερωμένο πάρτυ μεταμφιεσμένων στο Μορφωτικό Κέντρο Ιθάκης. Μην το χάσετε γιατί θα χάσετε! Ειδικά ΕΦΕ ΜΟΥΣΙΚΗ [D.J ο γνωστός «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» από την Πάτρα.] ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Α.Ο «Η ΠΡΟΟΔΟΣ».

ΣΑΒΒΑΤΟ 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008 ΩΡΑ 16.30: Στο Μορφωτικό Κέντρο Ιθάκης ο αποκριάτικος παιδικός χορός. Εκεί τα παιδικά τμήματα του γυμναστηρίου θα παρουσιάσουν ένα όμορφο θέαμα. Μικροί μας φίλοι ελάτε να ξεφαντώσετε!!! ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ιθάκης.

ΚΥΡΙΑΚΗ 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008 ΩΡΑ 11.00: ΄Εναρξη Κρυμμένου Θησαυρού για μικρά και μεγάλα ψαχτήρια [παιδικός κρυμμένος θησαυρός και Κρυμμένος θησαυρός για ενήλικες!!!..] στο κέντρο της πλατείας όπως έχει καθιερωθεί, για να κάνουν άνω-κάτω το νησί. Οργανώστε τις ομάδες σας γιατί φέτος προβλέπονται δυνατές συγκινήσεις και απρόοπτα!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Χρυσούλα Γρίβα, Πελαγία Κάραλη, Ρώνη Τσιντήλα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008 ΩΡΑ 14.30: Το Παιδικό Καρναβάλι στο Σταυρό! Όσοι νοιώθουν παιδιά, μικρά – μεγάλα και μεγαλύτερα, παιδιά των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων όλου του νησιού θα ξεφαντώσουν στην πλατεία. Οι μικροί καρναβαλιστές θα έχουν την ευκαιρία να παρελάσουν όλοι μαζί να χορέψουν να παίξουν καρναβαλικά παιχνίδια να χαρούν και να απολαύσουν πολλά κεράσματα και δώρα!

Φιλαρμονική και D.J θα είναι εκεί να δώσουν κέφι και ρυθμό και όσο αντέξουν τα μικρομεγαλύτερα παιδιά
ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Β. Ιθάκης/Κοινωφελής Όμιλος Σταυρού/Δ.Π.Ε Ιθάκης «Ο ΦΗΜΙΟΣ».

ΠΕΜΠΤΗ 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008 ΩΡΑ 15.00: Λήξη του Κρυμμένου Θησαυρού [για μικρούς και μεγάλους] με την παράδοση του τελευταίου γρίφου στην κεντρική πλατεία του νησιού μας. Όπως κάθε χρόνο η οργανωτική επιτροπή του Κρυμμένου Θησαυρού κατά την διεξαγωγή του σας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις [!!!] που αποτελούν μέρος του Κρυμμένου Θησαυρού και δεν ανακοινώνονται εκ των προτέρων.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008 ΩΡΑ 18.30: Ο Αποκριάτικος Παιδικός Χορός στην Κοινοτική Αίθουσα του Σταυρού και στην συνέχεια θα ακολουθήσει ο Αποκριάτικος Χορός για τους «ΜΕΓΑΛΟΥΣ» που «νοιώθουν» παιδιά μέσα σε ξέφρενους καρναβαλικούς ρυθμούς.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Β.Ιθάκης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008 ΩΡΑ 22.00: Το καθιερωμένο Πάρτυ μεταμφιεσμένων του «ΦΟΡΚΥΝΑ». Ελάτε για μία αξέχαστη βραδιά. [D.J o ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ με καταπληκτικά ΕΦΕ – ΜΟΥΣΙΚΗ].

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Σύλλογος Φίλων Θεάτρου & Κινηματογράφου «Ο ΦΟΡΚΥΣ».

ΚΥΡΙΑΚΗ 09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008 ΩΡΑ 14.30: Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ: Στην τελευταία Καρναβαλική Παρέλαση ας μη λείψει κανένας γιατί θα μετανιώσει. Όσοι θα συμμετάσχετε δημιουργήστε το δικό σας θέμα και δηλώστε και σεις συμμετοχή στην Μεγάλη Παρέλαση [τηλ. 2674032795 κ. Ρένα Γονατά με ονομασία ομάδας και υπεύθυνο ομάδας.] Αξίζει να αγκαλιάσουμε με αγάπη την μεγαλύτερη εκδήλωση του Θιακού Καρναβαλιού. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Το κλείσιμο του Καρναβαλιού με τον Καρνάβαλο, τα Αρματα, τα όμορφα Γκρουπ, την σπαρταριστή σάτυρα ΩΡΑ 20.00: Γιορταστικός αποχαιρετισμός του Θιακού Καρναβαλιού στην πλατεία, καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου και ρίψη πυροτεχνημάτων που θα κάνουν τη νύχτα μέρα!!!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΔΠΕ Ιθάκης «Ο ΦΗΜΙΟΣ».

ΩΡΑ 22.00: Ο Μεγάλος Αποκριάτικος Χορός της Φιλαρμονικής με πολύ κεφάτη ορχήστρα, στην αίθουσα του Μορφωτικού Κέντρου Ιθάκης.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Κοινωφελής Όμιλος Ιθάκης, Τμήμα Φιλαρμονικής.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008 ΩΡΑ 10.00: Κούλουμα στην Ανωγή. Δωρεάν ο αέρας, ο ήλιος, τα φαγητά και μετά το πέταγμα του χαρταετού που γίνεται στο παλιό χωριό της Ανωγής.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Κοινοτικός Όμιλος Ανωγής.

ΩΡΑ 21.30: Ο χορός της Κ. Δευτέρας στην αίθουσα του Κοινοτικού Ομίλου Περαχωρίου. Οι Περαχωρίτες είναι πολύ γλεντζέδες, χώσου λοιπόν και συ ανάμεσά τους και δε θα περάσεις άσχημα!!!
ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Κοινωφελής ΄Όμιλος Περαχωρίου.

Φέτος τα βραβεία δεν θα δοθούν από κριτική επιτροπή. Θα τοποθετηθεί κάλπη σε κεντρικό σημείο όπου ο καθένας θα μπορεί να ψηφίσει από την λήξη του καρναβαλιού μέχρι τις 20.00.

Ευχαριστούμε θερμά τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κεφαλονιάς & Ιθάκης και το Επαρχείο Ιθάκης που ανέλαβαν την εκτύπωση του προγράμματος, των αφισών και των αναμνηστικών βραβείων.

ΘΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ
1) 300 ευρώ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

2) 300 ευρώ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΚΡΟΥΠ

3) 300 ευρώ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΜΑ

4) 400 ευρώ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΤΙΡΑ

5) Ακόμα θα δοθούν: 300 ευρώ ΣΤΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ & ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΑΡΧΕΙΟ

Ακόμη ένα Σαββατόβραδο γέμισε το My Way από κόσμο γεμάτο κέφι και τρελή διάθεση για χορό! Ρίξτε μ…
Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα…
γράφει ο Σωτ. Γαλανός Τα ακόλουθα λόγια της γραφή μου ας είναι από καρδιάς για τον αγαπητό μας σ’…
Ο Α.Σ. Κεφαλονιά μπορεί να περηφανεύεται για άλλη μια χρονιά για την πρόοδο των αναπτυξιακών…
Σε κλίμα ευφρόσυνο, με πολλά παραδοσιακά κεράσματα και ευχές, πραγματοποιήθηκε , 29 Δεκέμβρη…
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

22 Οκτωβρίου 2024
Δείτε παρακάτω λεπτομερώς το πρόγραμμα εορτασμού της εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου του Δήμου Λ…
22 Οκτωβρίου 2024
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2024, 7.30 μ.μ. «Αλλαγή κουλτούρας στην …
22 Οκτωβρίου 2024
Στις 27 Οκτωβρίου μέρα Κυριακή θα πραγματοποιηθεί έκθεση για τα 50 χρόνια μετά το χωρισμό Ελληνο…
21 Οκτωβρίου 2024
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γεωποικιλότητας, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνία…
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Έτοιμο το «Loukoumania Kefalonia» για το καθιερωμένο Trick or Treat party
22 Οκτωβρίου 2024
Το κατάστημα Loukoumania έτοιμο για το καθιερωμένο Haloween party που θα λάβει χώρα την Κυριακή …
Σπάνιος πίνακας του Μονέ επέστρεψε στους ιδιοκτήτες του 80 χρόνια μετά την κλοπή του από τους Ναζί
12 Οκτωβρίου 2024
Το «Bord de Mer» του Claude Monet, ένας πίνακας του 1865, παστέλ σε χαρτί. US District …
Το κατάστημα «Beauty Bar» συνεχίζει να ομορφαίνει
13 Σεπτεμβρίου 2024
Το κατάστημα καλλυντικών και σεμιναριακό κέντρο ES Beauty Bar by Eleni Sourvanou συνεχίζει και ο…
Στο κατάστημα DMK Professional στο Αργοστόλι θα βρεις όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι
27 Αυγούστου 2024
Επισκεφθήκαμε σήμερα το κατάστημα DMK Professional για να πάρουμε μια μικρή γεύση από όλα τα προ…
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU