Skip to main content
6 Ιουλίου 2006

Μεγάλη καλλιτεχνική βραδιά στο Κτήμα Γιαννηκώστα Μεταξά.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε η καλλιτεχνική βραδιά που είχαμε οργανώσει στις 24 Ιουλίου του 2004, με το κονσέρτο για φλάουτα με ράμφος, κιθάρα, πιάνο και τραγούδι με τις Γερμανίδες καλλιτέχνιδες Hildegard Süss και Katja Meilicke αποφασίσαμε φέτος να κάνουμε κάτι τελείως διαφορετικό.Κάτι πολύ πιο πρωτότυπο, πιο φαντασμαγορικό και πιο διασκεδαστικό!

Αποφασίσαμε να προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ στους φίλους της καλής μουσικής και του καλού κρασιού, κάτι που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στην Κεφαλονιά: Μια ανεπανάληπτη βραδιά – αφιέρωμα στον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο!

Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2006, στις 9.30 το βράδυ (δεν έχει ποδόσφαιρο η τελεόραση) στον ειδυλλιακό χώρο του Κτήματος Γιαννηκώστα Μεταξά, ακριβώς μπροστά από το Οινοποιείο μας, στα Μαυράτα της Κεφαλονιάς, η Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών (35 – 40 εκτελεστές) υπό τη Διεύθυνση του αρχιμουσικού Δημήτρη Αμπατζή, με 5 σολίστ (τραγούδι), τους Αντρέα Καλλιβωκά, Χρύσα Πανταζοπούλου, Δημήτρη Δημόπουλο, Λούση Χριστοδούλου και Ελένη Κομνηνού θα μας ταξιδέψει στον κόσμο της 7ης τέχνης μέσα από τραγούδια και μελωδίες που όλοι αγαπήσαμε.

Την θεατροποιημένη παρουσίαση του προγράμματος έχουν αναλάβει δυο μέλη της θεατρικής ομάδας «Προσκήνιο»: η Μαρία Στρατσάνη (Διευθύντρια του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών) και ο Γιάννης Σεντελές. Μέσα από κείμενα που έχουν γράψει οι ίδιοι, θα μας μεταφέρουν στο κλίμα της κάθε ταινίας και της εποχής της, ενώ σε γιγαντοοθόνη θα προβάλλονται εικόνες ή τρέιλερ από κάθε ταινία. Οι συντελεστές της εκδήλωσης έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν και έχουν πραγματοποιήσει επιτυχημένες εμφανίσεις στα Ιωάννινα, στην Πάτρα και την Κεφαλονιά (καλοκαίρι 2003).

Στην συνέχεια θα υπάρξει μπουφές με εκλεκτές γεύσεις και βέβαια τα εξαιρετικά κρασιά (2005) του Κτήματος Γιαννηκώστα Μεταξά. Μετά το δείπνο θα χορέψουμε υπό το Σεληνόφως με τη μουσική του DJ Μάκη Κλωνή ως το ξημέρωμα. Σέξι και όποιος αντέξει…

Ο ίδιος ο χώρος, το φεγγάρι, οι συντελεστές της εκδήλωσης, ο ήχος και το θέαμα, οι προσκεκλημένοι μας, η πολύχρονη εμπειρία μας στην οργάνωση εκδηλώσεων και φυσικά τα κρασιά μας, είναι η καλύτερη εγγύηση ότι η βραδιά της 7ης Ιουλίου στο Κτήμα Γιαννηκώστα Μεταξά θα είναι πιθανότατα η πιο σημαντική «ατμοσφαιρική» βραδιά του φωτεινού καλοκαιριού.

Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι δεν θα θέλατε να λείπετε.

Επειδή θέλουμε να δώσουμε μια πιο χαλαρή αλλά σαφώς ποιοτική διάσταση στην εκδήλωση αυτή, περιόρισαμε τον αριθμό των προσκεκλημένων στα 250 άτομα. Ακόμη σας διαβεβαιώνουμε ότι θα τηρηθεί αυστηρή προτεραιότητα στην σειρά κρατήσεως των θέσεων. Ήδη έχουμε πολλούς καλεσμένους από την Αθήνα και το εξωτερικό και κάθε μέρα λαβαίνουμε emails και τηλεφωνήματα.

Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε πραγματικά να μην μείνετε «απΆ έξω», στείλτε τώρα ένα email στην ειδική ηλεκτρονική διεύθυνση:

cinemaparty@metaxaswinestate.com

όπου θα αναφέρετε το όνομά σας, την διεύθυνσή σας, τον αριθμό των τηλεφώνων σας και του φαξ σας. Αν επιθυμείτε να φέρετε κι άλλους 2 φίλους σας ή συγγενείς σας θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση μαζύ μας. Για την δική σας ηρεμία και ησυχία αλλά και όλων των άλλων, σας παρακαλούμε να μην φέρετε τα παιδιά σας, εκτός κι αν είναι έφηβοι. Αν δεν έχετε πρόσβαση στο Ιντερνετ τότε να μας στείλετε φαξ στο 26710 81692. Αν δεν έχετε φαξ τότε να μας τηλεφωνήσετε στο 26710 81292

Το Κτήμα μας απέχει από το Αργοστόλι 24 χλμ. (30 λεπτά περίπου) και είναι πανεύκολο να μας βρείτε. Θα πάρετε τον δρόμο για την Σκάλα και όταν δείτε την πινακίδα Μαυράτα θα στρίψετε δεξιά. Θα διασχίσετε το χωριό και …φτάσατε. Εξ’ άλλου υπάρχουν πινακίδες με την ένδειξη Metaxas Wine Estate στο δρόμο που θα σας καθοδηγούν. Αν παρ’ όλα αυτά χαθείτε τότε θα μας καλέσετε στα κινητά 6944 570310 ή 6948 786997 να σας «σώσουμε».

Παρακαλούμε τις κυρίες να μη φορέσουν ιδιαίτερα ψηλοτάκουνα παπούτσια (Jimmy ChooΆs ή Manolo Blahnik κλπ). Είστε καλεσμένοι σε αγρόκτημα και εξάλλου θα χορέψουμε. Φτάνοντας στο κτήμα, σας παρακαλούμε να’ ακολουθήσετε τις υποδείξεις και να παρκάρετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Φέρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση. Σας περιμένουμε.
Γιαννηκώστας και Μαρτίν Μεταξά

  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΑΡΧΕΙΟ

Ακόμη ένα Σαββατόβραδο γέμισε το My Way από κόσμο γεμάτο κέφι και τρελή διάθεση για χορό! Ρίξτε μ…
Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα…
γράφει ο Σωτ. Γαλανός Τα ακόλουθα λόγια της γραφή μου ας είναι από καρδιάς για τον αγαπητό μας σ’…
Ο Α.Σ. Κεφαλονιά μπορεί να περηφανεύεται για άλλη μια χρονιά για την πρόοδο των αναπτυξιακών…
Σε κλίμα ευφρόσυνο, με πολλά παραδοσιακά κεράσματα και ευχές, πραγματοποιήθηκε , 29 Δεκέμβρη…
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

27 Ιουλίου 2024
Ξεκίνησε σήμερα η πρώτη μέρα του Τουρνουά Beachvolley K22 Finals 2024 στην παραλία του Άη Χέλη. …
27 Ιουλίου 2024
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 26 Ιουλίου και ώρα 21.00, στα Μεταξάτα η εκδήλωση για τα 200 …
26 Ιουλίου 2024
Παρευρεθήκαμε σήμερα στη διατομική έκθεση “Υποθαλάσσιες πολυμορφίες” / “Underwaterdiversities” …
26 Ιουλίου 2024
Με ομιλία από τον Διονύση Γαρμπή και χορούς από τον Καλλιτεχνικο-Χορευτικό Σύλλογο Φραγκάτων «Ο …
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ανακαλύψτε το Μέλλον της Μετακίνησης στην Νippy eco mobility
17 Ιουλίου 2024
Eίναι το νέο σημείο αναφοράς για e-bikes, e-scooters και αξεσουάρ, την οδό Σουηδίας 125. Εκεί θα…
«Τρυπώσαμε» στις πρόβες της θεατρικής παράστασης «Το θεριό του ταύρου»
11 Ιουλίου 2024
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ» Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Ιουλίου και ώρα 21:00, σ…
«Παραδοσιακό Μαγειριό» η νέα επιχείρηση στην οδό Σιτεμπόρων στο Αργοστόλι
8 Ιουλίου 2024
Το νέο παραδοσιακό μαγειρείο στην οδό Σιτεμπόρων Αργοστόλι άνοιξε και σας περιμένει! Μια νέα …
Tzannatos Jewellers Corner : Το νέο κόσμημα του Λιθοστρώτου
21 Ιουνίου 2024
Ο στόχος μας πάντα είναι να προσφέρουμε ποιοτικά, διαχρονικά αλλά και μοντέρνα σχέδια για την το…
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU