Skip to main content
9 Ιανουαρίου 2005

Μια επιβεβλημένη απάντηση στον κ. Θ. Γαλιατσάτο (από την Νομαρχία)

Ο κ. Θ. Γαλιατσάτος, επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αυτοδιοίκησης των Πολιτών, με μία απολογιστική ανακοίνωση προσπαθεί, στο όνομα των Δημοκρατικών θεσμών, να αποδείξει την… ατολμία αλλά και την υστεροβουλία του, μπορούμε να πούμε, να συνεργαστεί με την Νομαρχιακή Αρχή, κατά τις πρόσφατες Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Προεδρείου του Νομαρχιακού Συμβουλίου αλλά και των μελών των Νομαρχιακών Επιτροπών.Δύο φορές με ισάριθμα στελέχη μας έγιναν προτάσεις στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση των Πολιτών για συνεργασία στο Προεδρείο του Νομαρχιακού Συμβουλίου αλλά και στις Νομαρχιακές Επιτροπές. Παρ’ όλες τις διαβεβαιώσεις στελέχους τους ότι θα στηριχθούν οι επιλογές της πλειοψηφίας, υπήρξε πλήρης αδιαφορία και άρνηση.

Αντιθέτως έγιναν συναντήσεις και προσπάθειες εκ μέρους τους να τρωθεί η πλειοψηφία της Νομαρχιακής Αρχής, κάτι που φάνηκε κατά την ψηφοφορία για την ανάδειξη του Προεδρείου του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Από αυτό φάνηκε η σκευωρία του κ. Θ. Γαλιατσάτου και των προστατών του για τη διάσπαση της πλειοψηφίας της Νομαρχιακής Αρχής.

Από αυτό φάνηκε η ιδιοτέλεια των επίορκων διασπαστών, που ενδιαφέρονται για το προσωπικό τους συμφέρον και όχι για την προσφορά στην ανάπτυξη του τόπου.

Από αυτό φάνηκε η προσπάθεια και το άγχος των… προστατών τους να ελέγξουν την Νομαρχία.

Μετά τις ψηφοφορίες για το Προεδρείο του Νομαρχιακού Συμβουλίου και με την ολοφάνερη απόδειξη της πολιτικής τους ατολμίας και υστεροβουλίας, την οποία οι ίδιοι δημιούργησαν με τις πολυήμερες προηγούμενες συναντήσεις τους, φάνηκε ολοφάνερα η σκευωρία τους.

Ο κ. Θ. Γαλιατσάτος, παρά τις καλές και αγαθές μας προθέσεις, βρέθηκε αυτός, ο συνδυασμός και οι συνοδοιπόροι του έξω από τη μειοψηφία των Νομαρχιακών Επιτροπών. Ήταν ένα μήνυμα δικό μας σ’ αυτούς και τους προστάτες τους, ότι οι εκβιασμοί δεν θα περάσουν.

Θεωρούμε την παράταξη του κ. Δ. Γεωργάτου εκφραστή του Πα.Σο.Κ, σαν τον κυρίαρχο και μοναδικό αντίπαλό μας, ο οποίος με την καταστροφική πολιτική του ανάσχεσε την αναπτυξιακή πορεία του τόπου.

Πολεμήσαμε έντιμα την πολιτική την οποία εξέφραζε, και ο λαός μας εμπιστεύθηκε να διοικήσουμε την Νομαρχία. Και στο μέλλον και πάλι θα πολεμήσουμε με θεμιτά και καθαρά μέσα την πολιτική που πρεσβεύει το Κόμμα του.

Όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση αντιμετώπισε το θέμα με συνέπεια, πολιτική ευθυξία και υπευθυνότητα, την οποία εκτιμήσαμε.

Εκεί λοιπόν τους «τιμωρήσαμε» και εμείς με την ψήφο μας, στην αντιπολίτευση των Νομαρχιακών Επιτροπών.

Δυστυχώς η παράταξη του κ. Θ. Γαλιατσάτου, με την συμπεριφορά της και την απαράδεκτη πολιτική πρακτική της ούτε στην αντιπολίτευση δεν αξίζει να βρίσκεται. Οι κινήσεις και η συμπεριφορά τους ένα μόνο σκοπό έχουν, όχι το καλό της Νέας Δημοκρατίας και της Νομαρχιακής Αρχής, τις οποίες πάντα πολέμησαν και ήταν απέναντι.

Οι όλες κινήσεις τους, γνωρίζουν οι πάντες, αποσκοπούν να λάβει ο κ. Θ. Γαλιατσάτος το πολυπόθητο χρίσμα υποψηφίου Νομάρχη από τη Νέα Δημοκρατία, όπως αυτό έπραξε κατά το παρελθόν, αλλά η προσπάθειά του έπεσε στο κενό, για να καταλάβει τη θέση του Νομάρχη.

Πρέπει να παύσουν όλοι αυτοί τα κροκοδείλια δάκρυα για την Νέα Δημοκρατία, την οποία πάντα πολέμησαν και πολεμούν και οι πολίτες των νησιών μας, πρέπει να γνωρίζουν καλά από τώρα, ότι οποιαδήποτε κίνησή τους προς τον σκοπό αναρριχήσεως στη θέση του Νομάρχη θεωρείται εκ των προτέρων αποτυχημένη, και ο λαός θα τους τάξει ξανά εκεί που τους έταξε κατά τις εκλογές του 2002!

Την Νομαρχιακή Αρχή την στηρίζει η Νέα Δημοκρατία και ο Νομάρχης έχει την πλήρη εμπιστοσύνη της Ηγεσίας του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, γιατί είναι εγνωσμένου κύρους και ηθικού αναστήματος. Πιστό στέλεχος στις αρχές του Κόμματος αυτού.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ

  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΑΡΧΕΙΟ

Ακόμη ένα Σαββατόβραδο γέμισε το My Way από κόσμο γεμάτο κέφι και τρελή διάθεση για χορό! Ρίξτε μ…
Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα…
γράφει ο Σωτ. Γαλανός Τα ακόλουθα λόγια της γραφή μου ας είναι από καρδιάς για τον αγαπητό μας σ’…
Ο Α.Σ. Κεφαλονιά μπορεί να περηφανεύεται για άλλη μια χρονιά για την πρόοδο των αναπτυξιακών…
Σε κλίμα ευφρόσυνο, με πολλά παραδοσιακά κεράσματα και ευχές, πραγματοποιήθηκε , 29 Δεκέμβρη…
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

27 Ιουλίου 2024
Ξεκίνησε σήμερα η πρώτη μέρα του Τουρνουά Beachvolley K22 Finals 2024 στην παραλία του Άη Χέλη. …
27 Ιουλίου 2024
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 26 Ιουλίου και ώρα 21.00, στα Μεταξάτα η εκδήλωση για τα 200 …
26 Ιουλίου 2024
Παρευρεθήκαμε σήμερα στη διατομική έκθεση “Υποθαλάσσιες πολυμορφίες” / “Underwaterdiversities” …
26 Ιουλίου 2024
Με ομιλία από τον Διονύση Γαρμπή και χορούς από τον Καλλιτεχνικο-Χορευτικό Σύλλογο Φραγκάτων «Ο …
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ανακαλύψτε το Μέλλον της Μετακίνησης στην Νippy eco mobility
17 Ιουλίου 2024
Eίναι το νέο σημείο αναφοράς για e-bikes, e-scooters και αξεσουάρ, την οδό Σουηδίας 125. Εκεί θα…
«Τρυπώσαμε» στις πρόβες της θεατρικής παράστασης «Το θεριό του ταύρου»
11 Ιουλίου 2024
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ» Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Ιουλίου και ώρα 21:00, σ…
«Παραδοσιακό Μαγειριό» η νέα επιχείρηση στην οδό Σιτεμπόρων στο Αργοστόλι
8 Ιουλίου 2024
Το νέο παραδοσιακό μαγειρείο στην οδό Σιτεμπόρων Αργοστόλι άνοιξε και σας περιμένει! Μια νέα …
Tzannatos Jewellers Corner : Το νέο κόσμημα του Λιθοστρώτου
21 Ιουνίου 2024
Ο στόχος μας πάντα είναι να προσφέρουμε ποιοτικά, διαχρονικά αλλά και μοντέρνα σχέδια για την το…
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU