Skip to main content
22 Ιανουαρίου 2010

Ολυμπιακός Κεφ/νιάς – Παγκεφαλληνιακός αντιμέτωποι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής

Ο Παγκεφαλληνιακός είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της ΑΆ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι οι τυπικά γηπεδούχοι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στον αγώνα που είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα του Σαββάτου.Οι δύο ομάδες προέρχονται από μεγάλες νίκες την προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα σε Πρόννους και Ομαλά αντίστοιχα, και το Σάββατο αγωνίζονται στο τοπικό ντέρμπι του Αργοστολίου, με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει την απαιτούμενη βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση, ενόψει της συνέχειας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς, Δημήτρης Κουζινός, έχει αρκετά προβλήματα ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα, και γιΆ αυτό όλη την εβδομάδα προσπάθησε να βρει την απαραίτητη «χημεία», μεταξύ των παικτών που είχε στη διάθεσή του, ώστε να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Κριτήριο για τα παραπάνω, ήταν και το φιλικό που έδωσαν οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας, το απόγευμα της Πέμπτης, κόντρα στον Α.Ο.Κ.-Ι., όπου εκεί ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του.

Το γεγονός πως ο Παγκεφαλληνιακός πέτυχε μια σπουδαία νίκη την περασμένη Κυριακή κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, όπως τα Ομαλά, επισημάνθηκε στις προπονήσεις από τον προπονητή του Ολυμπιακού, με το Δ. Κουζινό να ζητεί από τους ποδοσφαιριστές του να είναι σοβαροί και στα 90 λεπτά του αγώνα, ώστε να φτάσει η ομάδα στη νίκη, που είναι και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν και τα συγχαρητήρια από τη Διοίκηση και την τεχνική ηγεσία της ομάδας, για την σπουδαία νίκη επί του Α.Ο. Πρόννων, την περασμένη αγωνιστική.

Στον αγωνιστικό τομέα, σίγουροι απόντες από τον αγώνα του Σαββάτου, θα είναι οι Θόδωρος Δούρος και Φραγκίσκος Κοσμίδης, που αποβλήθηκαν στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής, καθώς επίσης και ο Θανάσης Γκρέκος, που τραυματίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι και θΆ απουσιάσει γιΆ ακόμη μία εβδομάδα περίπου από τις προπονήσεις. Επίσης, ο Κώστας Κωνσταντάκης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα (θλαστικό τραύμα) στο μετατάρσιο και θα χρησιμοποιηθεί μόνο αν υπάρξει ανάγκη, ο Γιάννης Ζάβαλης βρίσκεται εκτός Κεφαλονιάς για επαγγελματικούς λόγους, ενώ ο Κώστας Παπαναστασάτος, για προσωπικούς λόγους δεν προπονήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε και σίγουρα είναι εκτός αποστολής από τον αγώνα κόντρα στους “κυανόλευκους”. Στον αντίποδα, ο Βασίλης Βεκερίδης επιστρέφει στην “ερυθρόλευκη” άμυνα.

Το παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού Κεφαλονιάς και Παγκεφαλληνιακού, που είναι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της ΑΆ Κατηγορίας, θα διεξαχθεί το Σάββατο, στις 15.15Ά, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με Διαιτητή τον κ. Μολφέτα και Βοηθούς Διαιτητές τους κ.κ. Λυμπερόπουλο και Καλαφάτη.

Η Διοίκηση, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία των “ερυθρολεύκων” κάνουν ένα κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να στηρίξει, γι’ ακόμη ένα ματς, τη φετινή μεγάλη προσπάθεια του Συλλόγου.

Δηλώσεις για τον αγώνα έκαναν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κουζινός, καθώς και οι Μάκης Κανάκης και Δημήτρης Μαρκαντωνάτος.

Δ.Κ.: «Το παιχνίδι με τον Παγκεφαλληνιακό, παρά τη βαθμολογική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, σίγουρα κρύβει παγίδες, αν πάρουμε ως δεδομένο το ότι ο αντίπαλός μας πέτυχε μια σπουδαία νίκη την περασμένη αγωνιστική κόντρα στα Ομαλά. Όμως, από την πλευρά μας, αν παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι μέσα στο παιχνίδι μας, παρά τις πολλές απουσίες που έχουμε, δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα. Το μόνο που με φοβίζει είναι το γεγονός πως δεν θα έχουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο, καθώς η αποστολή θα περιλαμβάνει 13-14 παίκτες».

Μ.Κ.: «Προερχόμαστε από μία πολύ σημαντική και μεγάλη νίκη κόντρα στους Πρόννους κι αυτό γιατί μείναμε πολύ νωρίς στο προηγούμενο παιχνίδι με δέκα και στη συνέχεια με εννέα παίκτες, αλλά αυτό που κρατάμε όλοι είναι το γεγονός πως η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Έδειξε, πλέον, ότι έχει βρει μια συνοχή.

Τώρα πάμε στο επόμενο παιχνίδι με τον Παγκεφαλληνιακό, ο οποίος πέτυχε μία νίκη απρόσμενη, γιΆ αυτούς, και αυτό σίγουρα ανέβασε την ψυχολογία τους, ενώ με τον Ολυμπιακό “παίζουν” ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την παραμονή. Εμείς έχουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών, κάτι που πρέπει να μας “δέσει” ακόμη περισσότερο και να μας δώσει δύναμη, ώστε να είμαστε σοβαροί μέσα στο παιχνίδι, γιατί έχω πει και πάλι ότι κανένας αντίπαλος δεν είναι εύκολος, κι αυτό έχει αποδειχθεί από την αρχή του Πρωταθλήματος. Ελπίζω, δείχνοντας το καλό μας πρόσωπο, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».

Δ.Μ.: «Δίνουμε ένα πολύ δύσκολο ματς το Σάββατο, κόντρα στον Παγκεφαλληνιακό, γιατί έχουμε αρκετές απουσίες αλλά η ομάδα φαίνεται στα δύσκολα και πιστεύω ότι, επειδή έχουμε καλό κλίμα και είμαστε “δεμένη” ομάδα, θα παλέψουμε και γιΆ αυτούς που λείπουν.

Ο Παγκεφαλληνιακός πήρε το παιχνίδι με τα Ομαλά και σίγουρα έχει ανεβασμένη ψυχολογία, γιΆ αυτό πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι μέσα στο παιχνίδι μας. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμάμε τον αντίπαλό μας, αντιθέτως τον σεβόμαστε, και παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε θα δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε στη νίκη, που είναι και το επιθυμητό αποτέλεσμα».

– Ο αγώνας του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς με τον Παγκεφαλληνιακό, όπως και κάθε εντός έδρας ματς των «ερυθρολεύκων» στο φετινό Πρωτάθλημα, θα μεταδοθεί απευθείας ραδιοφωνικά από τον Cosmos Fm 96,5.

– Ο Φραγκίσκος Κοσμίδης τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές και ο Θόδωρος Δούρος με μία αγωνιστική αντίστοιχα, για τα παραπτώματα που υπέπεσαν αμφότεροι στον αγώνα με τους Πρόννους, και που είχαν ως αποτέλεσμα την αποβολή τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι

– Στον αγώνα του ΑΆ γύρου, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει του προσεχούς αντιπάλου του με σκορ 4-1, με γκολ των Θανάση Γκρέκου, Μάκη Κανάκη, Θανάση Μπαζάρογλου και Βασίλη Βεκερίδη, ενώ για τον Παγκέ είχε μειώσει προσωρινά ο Σπύρος Μαγουλάς.

Ρεπορτάζ: Φώτης Τσιλιμιδός

  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΑΡΧΕΙΟ

Ακόμη ένα Σαββατόβραδο γέμισε το My Way από κόσμο γεμάτο κέφι και τρελή διάθεση για χορό! Ρίξτε μ…
Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα…
γράφει ο Σωτ. Γαλανός Τα ακόλουθα λόγια της γραφή μου ας είναι από καρδιάς για τον αγαπητό μας σ’…
Ο Α.Σ. Κεφαλονιά μπορεί να περηφανεύεται για άλλη μια χρονιά για την πρόοδο των αναπτυξιακών…
Σε κλίμα ευφρόσυνο, με πολλά παραδοσιακά κεράσματα και ευχές, πραγματοποιήθηκε , 29 Δεκέμβρη…
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

27 Ιουλίου 2024
Ξεκίνησε σήμερα η πρώτη μέρα του Τουρνουά Beachvolley K22 Finals 2024 στην παραλία του Άη Χέλη. …
27 Ιουλίου 2024
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 26 Ιουλίου και ώρα 21.00, στα Μεταξάτα η εκδήλωση για τα 200 …
26 Ιουλίου 2024
Παρευρεθήκαμε σήμερα στη διατομική έκθεση “Υποθαλάσσιες πολυμορφίες” / “Underwaterdiversities” …
26 Ιουλίου 2024
Με ομιλία από τον Διονύση Γαρμπή και χορούς από τον Καλλιτεχνικο-Χορευτικό Σύλλογο Φραγκάτων «Ο …
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ανακαλύψτε το Μέλλον της Μετακίνησης στην Νippy eco mobility
17 Ιουλίου 2024
Eίναι το νέο σημείο αναφοράς για e-bikes, e-scooters και αξεσουάρ, την οδό Σουηδίας 125. Εκεί θα…
«Τρυπώσαμε» στις πρόβες της θεατρικής παράστασης «Το θεριό του ταύρου»
11 Ιουλίου 2024
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ» Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Ιουλίου και ώρα 21:00, σ…
«Παραδοσιακό Μαγειριό» η νέα επιχείρηση στην οδό Σιτεμπόρων στο Αργοστόλι
8 Ιουλίου 2024
Το νέο παραδοσιακό μαγειρείο στην οδό Σιτεμπόρων Αργοστόλι άνοιξε και σας περιμένει! Μια νέα …
Tzannatos Jewellers Corner : Το νέο κόσμημα του Λιθοστρώτου
21 Ιουνίου 2024
Ο στόχος μας πάντα είναι να προσφέρουμε ποιοτικά, διαχρονικά αλλά και μοντέρνα σχέδια για την το…
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU