Τον επί τιμή Πρόξενο της Ελλάδας στον Παναμά, κ. Χαράλαμπο Τζανετάτο, υποδέχτηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο, την Τετάρτη το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς, κ. Αλέξανδρος Παρίσης, παρουσία του Αντιδημάρχου Τουρισμού, κ. Ευάγγελου Κεκάτου, του Περιφερειακού Συμβούλου, κ. Παναγιώτη Φιλίππου και του μέλους του Δ.Σ. του Δημοτικού Γηροκομείου Κεφαλονιάς, κ. Βαγγέλη Κονάδη.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Τζανετάτο για την προσφορά του στο νησί μας, εστιάζοντας κυρίως στη δωρεά του για το γηροκομείο της Σάμης, ενώ στο τέλος, ως ένδειξη σεβασμού για το μεγάλο του φιλανθρωπικό έργο, τον τίμησε με την πλακέτα του Δήμου Κεφαλλονιάς.
Γραφείο Επικοινωνίας
Copyright © 2002 - 2022 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.