Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η ανάγνωση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστοτόπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.


Λύκειο Ελληνίδων – Το στόλισμα της «Αγιοβασιλίτσας»
Σε κλίμα ευφρόσυνο, με πολλά παραδοσιακά κεράσματα και ευχές, πραγματοποιήθηκε , 29 Δεκέμβρη, το στόλισμα της «Αγιοβασιλίτσας», που έφτασε αθρόα, εύχυμη και θαλλερή από την εξοχή, ιδιαίτερα από τον Αγκώνα, Διλινάτα, Χαβδάτα, Ραζάτα, Κρανιά, Κοκολάτα κ.ά.
Ευχαριστίες σε όλους όσοι μέσα στο τσουχτερό κρύο τις μάζεψαν και σε όλες και όλους που στόλισαν τα ελπιδοφόρα αυτά φυτά, τα οποία θα προσφερθούν αύριο, 31 Δεκέμβρη 2010, «Αποκοπή», μέρα «Διαβατήρια» από το παλιό στο νέο, που ευχόμαστε να είναι για όλους καλό.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει, όπως ήδη έχει αναγγελθεί, από την Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου τις 11:00’ το πρωί.
Γνωστοποιούμε επίσης ότι από την επόμενη χρονιά θα επεκτείνουμε το αγαπημένο αυτό σε όλους έθιμο, με τίτλο «Το χαμόγελο της Βασιλίτσας», και θα το συνδυάσουμε με πράξη ευεργετική για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε τις δράσεις μας.
Και πάλι και ξανά ευχόμαστε το 2020 να είναι για όλους φιλικό, καλό και ευλογημένο. (Ακολουθούν φωτογραφίες).
Εγκάρδια
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ευρώπη Μοσχονά – Μαραγκάκη Χριστοθέα Κοσμάτου
ΑΡΧΕΙΟ
Αναδρομή στα Θεοφάνια στο Αργοστόλι
Tα χριστουγεννιάτικα έθιμα & τα κάλαντα του παρελθόντος στην Κεφαλονιά
Σάββατο βράδυ @ MY WAY CLUB [28.12.2019]
«ΤΟ ΣΠΑΡΤΟ» σας προσκαλεί σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου, στα Σπαρτιά
Μια θύμηση για τον μακαριστό πρωτοπρεσβύτερο και λαμπρό επιστήμονα π. Γεώργιο Μεταλληνό
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Θεατρικό Εργαστήρι Σύγχρονης Τέχνης Κεφαλονιάς: Δύο μονόπρακτα του Λουίτζι Πιραντέλλο στο θέατρο «ο Κέφαλος»
Ακυρώνεται οριστικά η θεατρική παράσταση «Το επάγγελμα της Μητρός μου»
2ο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ των Σχολείων της Δ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας: “Με τη Μουσική… σαλπάρουμε!
Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη: Το Έκθεμα Μαρτίου 2025, η έκθεση τεκμηρίων «οι Κεφαλλονίτες το 1921» και μια Διαδικτυακή Ομιλία-Συζήτηση με επίκαιρο θέμα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η Βασίλισσα του Καρναβαλιού της Σερβίας μιλά στο kefalonitis

Bosonis Art & Flower: Με τις πιο πλούσιες ιδέες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Στο κατάστημα «Voskopoula All Day Bistrot» θα βρείτε τα πιο λαχταριστά γλυκά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
