Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος «Το Ρόιδο – Χορευτική Ένωση Κεφαλονιάς»: Στης μνήμης τα μονοπάτια @Kέφαλος [26.05.2026]
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 26 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» η μουσικοχορευτική παράσταση του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου «Το Ρόιδο – Χορευτική Ένωση Κεφαλονιάς», σηματοδοτώντας το κλείσιμο της δεύτερης χορευτικής του χρονιάς.
Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα όμορφο πρόγραμμα γεμάτο παραδοσιακούς χορούς, μουσική και πολιτιστικές αναφορές, μέσα σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα. Οι συμμετέχοντες παρουσίασαν με μεράκι και ζωντάνια χορογραφίες που ανέδειξαν την ελληνική παράδοση και τη λαογραφική κληρονομιά.
Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάμης «Ο Αιγιαλός», συμβάλλοντας με τη δική του παρουσία στην επιτυχία της βραδιάς και ενισχύοντας το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των πολιτιστικών συλλόγων της Κεφαλονιάς.
Ο φακός του kefalonitis βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό και αποσπάσματα.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πρωτότυπων άρθρων του kefalonitis σε άλλες ιστοσελίδες αποκλειστικά μέχρι του 50% του υλικού του άρθρου (κείμενο και φωτογραφίες), αναφορά πηγής, καθώς LINK ανακατεύθυνσης στο πρωτότυπο άρθρο (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση φωτογραφιών από την σελίδα του kefalonitis για προσωπική χρήση (social media) αποκλειστικά χωρίς την αφαίρεση του λογότυπου του kefalonitis. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια φωτογραφία χωρίς λογότυπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@kefalonitis.com.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης: «Στης Πλάκας τις ανηφοριές»
Π.Σ.«Χωροπούλα»: Χορευτική παράσταση @Ληξούρι [05.07.2026]
Δράση Εθελοντικού Καθαρισμού παραλίας «Άμμες»
Διήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών από τον Π.Σ. «Ο Αιγιαλός»
Κ.Α.Π.Η. Λειβαθούς: Γιορτή Ριγανάδας
Μελωδική Περαντζάδα από τη Μεικτή Χορωδία του Δήμου Σάμης
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης: «Στης Πλάκας τις ανηφοριές»
Π.Σ.«Χωροπούλα»: Χορευτική παράσταση @Ληξούρι [05.07.2026]
Δράση Εθελοντικού Καθαρισμού παραλίας «Άμμες»
Διήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών από τον Π.Σ. «Ο Αιγιαλός»
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Λίγο πριν τις «Τίμιες Πόρνες» στο Αργοστόλι, η Σοφία Παυλίδου μιλά στο Kefalonitis
«Το Χελιδόνι»: Δύο σπουδαίοι ηθοποιοί μιλούν για μια παράσταση που αγγίζει την ψυχή



