Στο Lanu το κρασί, η γαστρονομία και η μουσική δημιούργησαν μια μαγική βραδιά
Η βραδιά της Πέμπτης στο Lanu ήταν από εκείνες τις στιγμές που δύσκολα ξεχνιούνται. Ένας χώρος γεμάτος ζεστασιά, όμορφες παρουσίες και την προσμονή για μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία.
Αφιερωμένη στο ιστορικό οινοποιείο Μπουτάρη, η βραδιά κύλησε με εκλεκτές ετικέτες κρασιού που αποκάλυπταν σιγά-σιγά τα αρώματα και τον χαρακτήρα τους, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα αυθεντικής απόλαυσης. Κάθε ποτήρι ήταν και μια μικρή ιστορία, ένα ταξίδι στον κόσμο του ελληνικού κρασιού. Ιδιαίτερη νότα στη βραδιά έδωσε το ξεχωριστό μενού του σεφ Αναστάσιου Κακαλή. Τα πιάτα εμφανίζονταν διαδοχικά, την κατάλληλη στιγμή, σαν μικρές γαστρονομικές εκπλήξεις που συνομιλούσαν υπέροχα με τα κρασιά.
Οι γεύσεις ήταν εκλεπτυσμένες, ισορροπημένες και γεμάτες δημιουργικότητα, χαρίζοντας στους καλεσμένους μια εμπειρία που ξυπνούσε όλες τις αισθήσεις. Τη μαγεία της βραδιάς συμπλήρωσαν οι Mi La Re, οι οποίες έντυσαν μουσικά την εμπειρία με ήχους που δημιούργησαν την ιδανική ατμόσφαιρα. Η μουσική τους απλώθηκε στον χώρο διακριτικά και ζεστά, συνοδεύοντας τις συζητήσεις, τα χαμόγελα και τις στιγμές απόλαυσης.
Ήταν μια βραδιά γεμάτη γεύσεις, αρώματα, μουσική και όμορφη παρέα. Μια βραδιά που απέδειξε πως όταν το καλό κρασί, η δημιουργική κουζίνα και η σωστή ατμόσφαιρα συναντηθούν, μπορούν να δημιουργήσουν πραγματικά αξέχαστες στιγμές.
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Οι 5 θρυλικές σειρές που έγραψαν ιστορία στην τηλεθέαση
Τα απομεινάρια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου στο υπόστρωμα της Κεφαλονίτικης γης
Odd Frame: Διασώζοντας τις φωνές και τις μνήμες της Κεφαλονιάς του ’53
Aiora Project: Η μουσική που τους ενώνει και η Κεφαλονιά που τους κέρδισε!
TheBarDocs: Μια πρωτοποριακή προσέγγιση που αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο της εστίασης
Χαροκόπειο Εργαστήριο Κεφαλονιάς: Μια τέχνη που περνά από γενιά σε γενιά
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου: «Αντάμωμα με την Κεφαλονιά και τη μουσική της»
Συνεχίζονται οι Βραδιές Γαλλικού Κινηματογράφου στην Alliance Française Αργοστολίου
«Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή» – Εθελοντική αιμοδοσία στο Ληξούρι
Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά: Βράβευση νεοεισαχθέντων φοιτητών/-τριών
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Οι 5 θρυλικές σειρές που έγραψαν ιστορία στην τηλεθέαση
Τα απομεινάρια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου στο υπόστρωμα της Κεφαλονίτικης γης
Odd Frame: Διασώζοντας τις φωνές και τις μνήμες της Κεφαλονιάς του ’53








