Skip to main content
Σοφία Μελέτη & Γεράσιμος Λιγνός- Δύο διακεκριμένοι αθλητές εντάσσονται στο δυναμικό του Δήμου Αργοστολίου
Σοφία Μελέτη & Γεράσιμος Λιγνός- Δύο διακεκριμένοι αθλητές εντάσσονται στο δυναμικό του Δήμου Αργοστολίου
27 Αυγούστου 2026

Σοφία Μελέτη & Γεράσιμος Λιγνός- Δύο διακεκριμένοι αθλητές εντάσσονται στο δυναμικό του Δήμου Αργοστολίου

Μια ιδιαίτερα σημαντική και συμβολική ημέρα ήταν η σημερινή για τον Δήμο Αργοστολίου και τον αθλητισμό της Κεφαλονιάς, καθώς δύο διακεκριμένοι συμπολίτες μας, η Σοφία Μελέτη και ο Γεράσιμος Λιγνός, προσήλθαν στο Δημαρχείο Αργοστολίου προκειμένου να ολοκληρώσουν τη διαδικασία υπογραφής των διορισμών τους στον Δήμο.

Οι δύο αθλητές, μέσα από τις σημαντικές διακρίσεις και τη μακρόχρονη προσπάθειά τους, αποτελούν φωτεινά παραδείγματα επιμονής, αγωνιστικότητας, συνέπειας και προσήλωσης στους στόχους τους. Η Πολιτεία, αναγνωρίζοντας την πορεία και τις επιτυχίες τους, προχώρησε στον διορισμό τους σε θέσεις μόνιμου προσωπικού στον Δήμο Αργοστολίου, σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τον διορισμό διακριθέντων αθλητών.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος υποδέχθηκε θερμά τη Σοφία και τον Γεράσιμο στο Γραφείο Δημάρχου και τους συνεχάρη για την εξαιρετική αθλητική τους πορεία και τις σημαντικές διακρίσεις που έχουν πετύχει.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος τόνισε ότι η ένταξή τους στο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, αλλά και μια νέα δημιουργική αφετηρία. Τους ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στον νέο παραγωγικό κύκλο ζωής που ανοίγεται μπροστά τους, επισημαίνοντας ότι η αναγνώριση της προσπάθειας και της προσφοράς τους αποτελεί δικαίωση για τους ίδιους, αλλά και ένα αισιόδοξο μήνυμα για τη νέα γενιά.

Η Σοφία Μελέτη, με σημαντική παρουσία στην επιτραπέζια αντισφαίριση κωφών και 5η νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κωφών στην Αθήνα στις 23 Οκτωβρίου 2024, στο αγώνισμα WOMEN/DOUBLES, εντάσσεται στη μόνιμη δύναμη του Δήμου Αργοστολίου.

Ο Γεράσιμος Λιγνός, με σπουδαία διεθνή παρουσία στην παραολυμπιακή κολύμβηση και 6η νίκη στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της 11ης Σεπτεμβρίου 2016, στα 100 μ. πρόσθιο, εντάσσεται και αυτός στο οργανικό προσωπικό του Δήμου Αργοστολίου.

Η σημερινή ημέρα αποτελεί, τελικά, κάτι περισσότερο από μια διαδικασία διορισμού. Είναι η έμπρακτη αναγνώριση μιας πορείας που χτίστηκε με κόπο, θυσίες, επιμονή και πίστη στον στόχο. Είναι ένα μήνυμα ότι οι προσπάθειες αξίζουν και ότι κάθε μεγάλη επιτυχία μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για μια νέα δημιουργική διαδρομή.

Ο Δήμος Αργοστολίου καλωσορίζει θερμά τη Σοφία Μελέτη και τον Γεράσιμο Λιγνό στην οικογένειά του και τους εύχεται υγεία, δύναμη και πολλές ακόμη επιτυχίες, αυτή τη φορά μέσα από τον νέο τους ρόλο και την προσφορά τους στον τόπο που αγαπούν και εκπροσωπούν με υπερηφάνεια.

Καλή αρχή και καλή δύναμη στη νέα σας διαδρομή!

Από το Γραφείο Δημάρχου Αργοστολίου

ΑΡΧΕΙΟ

Ο πρώτος ελληνικός οπτικός μικροδορυφόρος εκτοξεύθηκε με πύραυλο της SpaceX και θα παρέχει εικόνες…
72 χρόνια από τον καταστροφικό σεισμό που άλλαξε την ιστορία των Επτανήσων Συμπληρώνονται φέτος…
Οι Γιορτές της Ρομπόλας στα Βαλσαμάτα πλησιάζουν, και είναι ευκαιρία και φέτος να θυμηθούμε πώς γι…
Τα πανηγύρια του Άη Λια πλησιάζουν, και είναι ευκαιρία και φέτος να θυμηθούμε πώς γιορτάσαμε τη μέ…
Μεγάλη Παρασκευή σήμερα και είναι ευκαιρία και φέτος να θυμηθούμε πως γιορτάσαμε την μέρα τα προηγ…
Μεγάλη Πέμπτη σήμερα και είναι ευκαιρία και φέτος να θυμηθούμε πως γιορτάσαμε την μέρα τα προηγούμ…

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Είμαστε η Φύση»: Διεθνής ημερίδα τέχνης και περιβάλλοντος στα Μεταξάτα
28 Σεπτεμβρίου 2026
Το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών και Περιβάλλοντος, με τίτλο «Είμαστε η Φύση», διοργανώνει διεθνή ημε…
24η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος [27.09.2026]
27 Σεπτεμβρίου 2026
Η «Φλόγα της Αγάπης» πέρασε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου από το Ληξούρι και το Αργοστόλι, μεταφέροντ…
Αγιασμός για τη νέα λυκειακή χρονιά του Λ.Ε.Α. @Πνευματικό Κέντρο «Ο Απόστολος Παύλος» [26.09.2026]
26 Σεπτεμβρίου 2026
Με αφορμή την έναρξη της νέας χρονιάς, πραγματοποιήθηκε σήμερα ο Αγιασμός του Λυκείου Ελληνίδων Πα…
Το εργαστήρι εικαστικών στο Σπίτι του Δασκάλου συνεχίζεται
26 Σεπτεμβρίου 2026
Το εργαστήρι εικαστικών στο ~Σπίτι του Δασκάλου~ συνεχίζεται! Από τις 5 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα…

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Χαροκόπειο Εργαστήριο Κεφαλονιάς: Μια τέχνη που περνά από γενιά σε γενιά
23 Σεπτεμβρίου 2026
Υπάρχουν συζητήσεις που σε κάνουν να κοιτάξεις με άλλο μάτι κάτι γνώριμο. Μια τέτοια όμορφη κουβέν…
Βιβλιοπωλείο «Κύβος»: Εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για τη νέα σχολική χρονιά
4 Σεπτεμβρίου 2026
Πλούσια ποικιλία σχολικών ειδών για μαθητές και εκπαιδευτικούς στο κέντρο του Αργοστολίου Το&nb…
Turquoise Restaurant στο Electra Kefalonia Hotel & Spa: Γεύσεις με φόντο το ηλιοβασίλεμα του Ιονίου
5 Αυγούστου 2026
Το καλοκαίρι στην Κεφαλονιά έχει το χρώμα του Ιονίου, το άρωμα της θάλασσας και τη γεύση της Μεσογ…
Λίγο πριν τις «Τίμιες Πόρνες» στο Αργοστόλι, η Σοφία Παυλίδου μιλά στο Kefalonitis
24 Ιουνίου 2026
Με αφορμή την παράσταση «Τίμιες Πόρνες», που ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Κέφαλος στο Αργοστόλι…
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η ανάγνωση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστοτόπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.