Skip to main content
6 Οκτωβρίου 2025

Π.Α.Ο. ΕΥΓΕΡΟΣ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ 1-1 [05.10.2025]

Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι με δύο δοκάρια, ενώ ο Εύγερος παραμένει στην κορυφή του 4ου ομίλου του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Συναρπαστικό ήταν το ντέρμπι που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, όπου ΠΑΟ Εύγερος και ΑΠΣ Πυλαριακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Για τον Πυλαριακό ήταν το πρώτο ματς στη διοργάνωση, αφού είχε ρεπό στην πρεμιέρα, ενώ ο Εύγερος πρόσθεσε έναν ακόμη βαθμό στο ενεργητικό του μετά τη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας, διατηρώντας την πρωτοπορία στον όμιλο.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και ενδιαφέρον, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν το πρώτο μέρος και τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν την απόδοσή τους στην επανάληψη, όπου στάθηκαν ιδιαίτερα άτυχοι, έχοντας δύο δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες για να φύγουν με το «διπλό».

Τα γκολ του αγώνα

  • 27’ 1-0 Θεοδωρόπουλος (ψηλοκρεμαστό πλασέ πάνω από τον Αλυσανδράτο)
  • 50’ 1-1 Καλλιβωκάς (εξαιρετικό μακρινό σουτ στο «Γ» της εστίας του Παπαγεωργίου)

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟ Εύγερος (Γ. Ευτηριάδης):
Παπαγεωργίου, Λούκας, Παπαναστασάτος Χρ., Κωνσταντάκης (62’ Δούρος), Φωκάς, Καλαφάτης, Κουράνης, Κορσιάνος (75’ Λασκαράτος), Θεοδωρόπουλος, Κοσμετάτος (46’ Βειζάι), Τασιώνας (75’ Πολλάτος).

ΑΠΣ Πυλαριακός (Ν. Θωμαΐδης):
Αλυσανδράτος Δ., Παλικισιάνος, Καψογιώργης (87’ Xhelaj M.), Σινάι, Γιαννάτος, Αλυσανδράτος Α. (87’ Σαλιάι), Λουκάτος (76’ Noakes), Σταμούλης, Καλλιβωκάς, Τζωρτζάτος (64’ Γρηγοράτος Α.), Καρασαββίδης.

Διαιτητής: Στ. Πλαχούρας
Βοηθοί: Απ. Καραΐσκος, Π. Κομητόπουλος

Ο Εύγερος παραμένει αήττητος μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές και κρατά την τύχη στα χέρια του για την πρόκριση, ενώ ο Πυλαριακός έδειξε δυναμική και σίγουρα θα διεκδικήσει με αξιώσεις τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο φακός του kefalonitis βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό και αποσπάσματα.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πρωτότυπων άρθρων του kefalonitis σε άλλες ιστοσελίδες, αποκλειστικά έως το 50% του συνολικού υλικού (κείμενο και φωτογραφίες), με υποχρεωτική αναφορά στην πηγή και ενεργό σύνδεσμο (link) προς το αρχικό άρθρο.

Επιτρέπεται η χρήση φωτογραφιών από τη σελίδα του kefalonitis μόνο για προσωπική χρήση (social media), αποκλειστικά χωρίς την αφαίρεση του λογοτύπου. Αν επιθυμείτε φωτογραφία χωρίς λογότυπο, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο info@kefalonitis.com.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το απόγευμα του Σαββάτου 4 Ιουλίου, το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αργοστολίου φιλοξένησε μια ιδιαίτε…
Eπίσκεψη από τον κ. Ανδρέα Λαγωνικάκη, διευθυντή των ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Αγαπητοί γονε…
Με ιδιαίτερη χαρά εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες…
Εξαιρετική παρουσία για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου με 52 ατομικά ρεκόρ, 57 μετάλ…
Με 1 αργυρό μετάλλιο, 2 όρια για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 και 4 νέα ρεκόρ συλλόγου επέστρεψε η…
Μία ακόμη σπουδαία επίδοση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Αποστολία Αντωνάτου, η οποία στο Πανελλήν…

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πανηγύρι της Αγίας Ευφημίας
5 Ιουλίου 2026
Ο Α.Π.Σ. Πυλαριακός σας προσκαλεί στο Πανηγύρι της Αγίας Ευφημίας, το Σάββατο 11 Ιουλίου και ώρα 2…
Νέα ώρα έναρξης για την εκδήλωση της Γυμναστικής Καλλιτεχνίας Κεφαλονιάς
5 Ιουλίου 2026
Λόγω των καιρικών συνθηκών η εκδήλωση της Γυμναστικής Καλλιτεχνίας Κεφαλονιάς στην Καλλιθέα Λακήθρ…
Πανηγύρι Αγίου Ελευθερίου @Αίνος [04.07.2026]
5 Ιουλίου 2026
Χορός, φαγητό, ποτό και πολλά χαμόγελα ήταν όσα αποθανάτισε ο φακός του kefalonitis στο πανηγύρι τ…
Το μαγικό χωριό Παλιά Βλαχάτα μεταμορφώνεται για ακόμη μία φορά σε μια μεγάλη ανοιχτή γιορτή με ελεύθερη είσοδο!
4 Ιουλίου 2026
Για πρώτη φορά στη Κεφαλονιά το SARISTRA και το VERBENA Festival φέρνουν την αυθεντική κουλτούρα τ…

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

24 Ιουνίου 2026
Με αφορμή την παράσταση «Τίμιες Πόρνες», που ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Κέφαλος στο Αργοστόλι…
«Το Χελιδόνι»: Δύο σπουδαίοι ηθοποιοί μιλούν για μια παράσταση που αγγίζει την ψυχή
18 Ιουνίου 2026
Λίγες ημέρες πριν από την παρουσίαση της συγκλονιστικής θεατρικής παράστασης «Το Χελιδόνι» στο Αργ…
Κρυσταλλία Κεφαλούδη: Οι «Τίμιες Πόρνες» είναι μια παράσταση που μιλά για τον άνθρωπο πίσω από τις ταμπέλες
16 Ιουνίου 2026
Με αφορμή την παράσταση «Τίμιες Πόρνες», που θα παρουσιαστεί στο Αργοστόλι, συνομιλήσαμε με την ηθ…
14 Ιουνίου 2026
Όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, το παγωτό γίνεται η απόλυτη απόλαυση και το Crema Mia στο Αργοστό…
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η ανάγνωση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστοτόπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.