Skip to main content
ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΟΡΙΩΝ (ΤΕΛΙΚΟΣ): 2ο ΓΕΛ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΕΠΑΛ ΙΘΑΚΗΣ 2-0 [11.12.2025]
ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΟΡΙΩΝ (ΤΕΛΙΚΟΣ): 2ο ΓΕΛ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΕΠΑΛ ΙΘΑΚΗΣ 2-0 [11.12.2025]
11 Δεκεμβρίου 2025

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΟΡΙΩΝ (ΤΕΛΙΚΟΣ): 2ο ΓΕΛ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΕΠΑΛ ΙΘΑΚΗΣ 2-0 [11.12.2025]

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου, ο τελικός αγώνας ποδοσφαίρου αγοριών μεταξύ των ομάδων 2ου ΓΕΛ Αργοστολίου και ΕΠΑΛ Ιθάκης. Σε ένα γήπεδο που γέμισε νεολαία και με έντονο το κλίμα του τελικού, το 2ο ΓΕΛ Αργοστολίου και το ΕΠΑΛ Ιθάκης πρόσφεραν ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο παιχνίδι. Από τα πρώτα λεπτά ο ρυθμός ήταν υψηλός, με δυνατές μονομαχίες, συνεχείς φάσεις και αγωνιστική ένταση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.

Το 2ο ΓΕΛ Αργοστολίου μπήκε πιο δυναμικά στο ματς και κατάφερε να ανοίξει το σκορ νωρίς, παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. Η ομάδα της Ιθάκης, όμως, δεν έμεινε πίσω. Αντέδρασε οργανωμένα, πίεσε, ισορρόπησε τον ρυθμό και δημιούργησε τις δικές της ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρει να αλλάξει το σκορ μέχρι την ανάπαυλα.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στο ίδιο μοτίβο: ένταση, δυνατές φάσεις και εκατέρωθεν επιθέσεις. Οι θεατές είδαν δοκάρια, εντυπωσιακές αποκρούσεις, αλλά και ένα πέναλτι που αρχικά καταλογίστηκε υπέρ της ομάδας του Αργοστολίου και στη συνέχεια αναιρέθηκε από τον διαιτητή, προκαλώντας στιγμές έντονης συζήτησης.

Καθώς ο χρόνος πίεζε, το ΕΠΑΛ Ιθάκης προωθήθηκε για την ισοφάριση, όμως αυτό αποδείχθηκε μοιραίο. Σε μια γρήγορη αντεπίθεση, παίκτης του 2ου ΓΕΛ Αργοστολίου είδε την αντίπαλη εστία κενή και με ένα εντυπωσιακό μακρινό σουτ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου διαμόρφωσε το 2-0, «κλειδώνοντας» τον τίτλο για την ομάδα του. Το γκολ πανηγυρίστηκε έντονα και αποτέλεσε ουσιαστικά την τελευταία σημαντική φάση του τελικού.

Θερμά συγχαρητήρια στο 2ο ΓΕΛ Αργοστολίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και στο ΕΠΑΛ Ιθάκης για τη μαχητική εμφάνιση και την εξαιρετική πορεία του μέχρι τον τελικό.

Ο φακός του kefalonitis βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό και αποσπάσματα.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πρωτότυπων άρθρων του kefalonitis σε άλλες ιστοσελίδες, αποκλειστικά έως το 50% του συνολικού υλικού (κείμενο και φωτογραφίες), με υποχρεωτική αναφορά στην πηγή και ενεργό σύνδεσμο (link) προς το αρχικό άρθρο.

Επιτρέπεται η χρήση φωτογραφιών από τη σελίδα του kefalonitis μόνο για προσωπική χρήση (social media), αποκλειστικά χωρίς την αφαίρεση του λογοτύπου. Αν επιθυμείτε φωτογραφία χωρίς λογότυπο, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο info@kefalonitis.com.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το απόγευμα του Σαββάτου 4 Ιουλίου, το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αργοστολίου φιλοξένησε μια ιδιαίτε…
Eπίσκεψη από τον κ. Ανδρέα Λαγωνικάκη, διευθυντή των ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Αγαπητοί γονε…
Με ιδιαίτερη χαρά εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες…
Εξαιρετική παρουσία για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου με 52 ατομικά ρεκόρ, 57 μετάλ…
Με 1 αργυρό μετάλλιο, 2 όρια για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 και 4 νέα ρεκόρ συλλόγου επέστρεψε η…
Μία ακόμη σπουδαία επίδοση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Αποστολία Αντωνάτου, η οποία στο Πανελλήν…

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Νέα ώρα έναρξης για την εκδήλωση της Γυμναστικής Καλλιτεχνίας Κεφαλονιάς
5 Ιουλίου 2026
Λόγω των καιρικών συνθηκών η εκδήλωση της Γυμναστικής Καλλιτεχνίας Κεφαλονιάς στην Καλλιθέα Λακήθρ…
Πανηγύρι Αγίου Ελευθερίου @Αίνος [04.07.2026]
5 Ιουλίου 2026
Χορός, φαγητό, ποτό και πολλά χαμόγελα ήταν όσα αποθανάτισε ο φακός του kefalonitis στο πανηγύρι τ…
Το μαγικό χωριό Παλιά Βλαχάτα μεταμορφώνεται για ακόμη μία φορά σε μια μεγάλη ανοιχτή γιορτή με ελεύθερη είσοδο!
4 Ιουλίου 2026
Για πρώτη φορά στη Κεφαλονιά το SARISTRA και το VERBENA Festival φέρνουν την αυθεντική κουλτούρα τ…
Π.Σ. «Το Ριφόρτσο»: Ριγανάδα & Καντάδα @Θαλασόμυλλος [03.07.2026]
3 Ιουλίου 2026
Μια όμορφη – καθιερωμένη πλέον με τίτλο «Ριγανάδα & Καντάδα» εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα&…

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

24 Ιουνίου 2026
Με αφορμή την παράσταση «Τίμιες Πόρνες», που ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Κέφαλος στο Αργοστόλι…
«Το Χελιδόνι»: Δύο σπουδαίοι ηθοποιοί μιλούν για μια παράσταση που αγγίζει την ψυχή
18 Ιουνίου 2026
Λίγες ημέρες πριν από την παρουσίαση της συγκλονιστικής θεατρικής παράστασης «Το Χελιδόνι» στο Αργ…
Κρυσταλλία Κεφαλούδη: Οι «Τίμιες Πόρνες» είναι μια παράσταση που μιλά για τον άνθρωπο πίσω από τις ταμπέλες
16 Ιουνίου 2026
Με αφορμή την παράσταση «Τίμιες Πόρνες», που θα παρουσιαστεί στο Αργοστόλι, συνομιλήσαμε με την ηθ…
14 Ιουνίου 2026
Όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, το παγωτό γίνεται η απόλυτη απόλαυση και το Crema Mia στο Αργοστό…
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η ανάγνωση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστοτόπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.