Θεατρική παράσταση «Ο Δράκος» από την Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων του Δήμου Αργοστολίου [03.04.2026]
Με μεγάλη επιτυχία και θερμή ανταπόκριση από το κοινό πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Ο Δράκος του Σβαρτς», που παρουσίασε το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Αργοστολίου στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος».
Η πολιτικοκοινωνική σάτιρα του Ευγένιου Σβαρτς ζωντάνεψε στη σκηνή μέσα από μια δυναμική και ιδιαίτερα προσεγμένη σκηνοθεσία των Σταύρου Παπαδάτου και Ελένης Μεσολορά, προσφέροντας στο κοινό μια παράσταση με έντονα μηνύματα, συμβολισμούς και καλλιτεχνική αρτιότητα. Οι ερμηνείες των συμμετεχόντων απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών, οι οποίοι γέμισαν τον χώρο και στήριξαν με την παρουσία τους την αξιόλογη αυτή προσπάθεια.
Η παράσταση, που ανέβηκε την Παρασκευή 3, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Απριλίου 2026 με ελεύθερη είσοδο, απέδειξε για ακόμη μία φορά τη σημασία της πολιτιστικής δημιουργίας και της θεατρικής έκφρασης στην τοπική κοινωνία, αναδεικνύοντας το ταλέντο και τη δημιουργικότητα των ανθρώπων του τόπου.
Ο φακός του kefalonitis βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό και αποσπάσματα.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πρωτότυπων άρθρων του kefalonitis σε άλλες ιστοσελίδες αποκλειστικά μέχρι του 50% του υλικού του άρθρου (κείμενο και φωτογραφίες), με αναφορά πηγής, καθώς και LINK ανακατεύθυνσης στο πρωτότυπο άρθρο.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση φωτογραφιών από την σελίδα του kefalonitis για προσωπική χρήση (social media) αποκλειστικά χωρίς την αφαίρεση του λογότυπου του kefalonitis. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια φωτογραφία χωρίς λογότυπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@kefalonitis.com.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Στη Νέα Σμύρνη η Χορωδία και η Μαντολινάτα Αργοστολίου για μια ξεχωριστή μουσική βραδιά
«Ανάσες Σιωπηλών Κραυγών»: Θεατρική παράσταση του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας
Η παρουσία της Γυναικείας Χορωδίας του Δήμου Αργοστολίου στο Μεσολόγγι για τα 200 χρόνια μνήμης και τιμής στην Ηρωική Έξοδο
Επιστροφή της εικόνας της Παναγίας Δραπανιώτισσας @Αργοστόλι [04.10.2026]
Η Maria Bill έφερε τον κόσμο της Edith Piaf στο Αργοστόλι @Κέφαλος [03.10.2026]
Ολοκληρώθηκε ο 6οs Ainos mountain marathon
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Στη Νέα Σμύρνη η Χορωδία και η Μαντολινάτα Αργοστολίου για μια ξεχωριστή μουσική βραδιά
«Ανάσες Σιωπηλών Κραυγών»: Θεατρική παράσταση του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας
Η παρουσία της Γυναικείας Χορωδίας του Δήμου Αργοστολίου στο Μεσολόγγι για τα 200 χρόνια μνήμης και τιμής στην Ηρωική Έξοδο
Επιστροφή της εικόνας της Παναγίας Δραπανιώτισσας @Αργοστόλι [04.10.2026]
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
TheBarDocs: Μια πρωτοποριακή προσέγγιση που αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο της εστίασης
Χαροκόπειο Εργαστήριο Κεφαλονιάς: Μια τέχνη που περνά από γενιά σε γενιά
Βιβλιοπωλείο «Κύβος»: Εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για τη νέα σχολική χρονιά







