2ο Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κεφαλονιάς – Day 2 @Θαλασσόμυλος [03.10.2025]
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, η δεύτερη μέρα του 2ου Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κεφαλονιάς, στον Θαλασσόμυλο Αργοστολίου, με ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο δημιουργικότητα, συμμετοχή και μουσική.
Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες και εργαστήρια, ενώ το φεστιβάλ κορυφώθηκε με μια μεγάλη συναυλία, στην οποία συμμετείχαν οι:
- Στέλιος Μαγαλιός
- Έξω Φρενών
- Up Beats
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με έντονο παλμό, θετική ενέργεια και το κοινό να συμμετέχει ενεργά, επιβεβαιώνοντας τον κοινωνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα του φεστιβάλ που έχει ήδη καθιερωθεί ως θεσμός για την Κεφαλονιά.
Ο φακός του kefalonitis βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό και αποσπάσματα.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πρωτότυπων άρθρων του kefalonitis σε άλλες ιστοσελίδες, αποκλειστικά έως το 50% του συνολικού υλικού (κείμενο και φωτογραφίες), με υποχρεωτική αναφορά στην πηγή και ενεργό σύνδεσμο (link) προς το αρχικό άρθρο.
Επιτρέπεται η χρήση φωτογραφιών από τη σελίδα του kefalonitis μόνο για προσωπική χρήση (social media), αποκλειστικά χωρίς την αφαίρεση του λογοτύπου. Αν επιθυμείτε φωτογραφία χωρίς λογότυπο, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο info@kefalonitis.com.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Πανηγύρι της Αγίας Ευφημίας
Νέα ώρα έναρξης για την εκδήλωση της Γυμναστικής Καλλιτεχνίας Κεφαλονιάς
Πανηγύρι Αγίου Ελευθερίου @Αίνος [04.07.2026]
Το μαγικό χωριό Παλιά Βλαχάτα μεταμορφώνεται για ακόμη μία φορά σε μια μεγάλη ανοιχτή γιορτή με ελεύθερη είσοδο!
Π.Σ. «Το Ριφόρτσο»: Ριγανάδα & Καντάδα @Θαλασόμυλλος [03.07.2026]
Μουσικός περίπατος @Αργοστόλι [03.07.2026]
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Πανηγύρι της Αγίας Ευφημίας
Νέα ώρα έναρξης για την εκδήλωση της Γυμναστικής Καλλιτεχνίας Κεφαλονιάς
Πανηγύρι Αγίου Ελευθερίου @Αίνος [04.07.2026]
Το μαγικό χωριό Παλιά Βλαχάτα μεταμορφώνεται για ακόμη μία φορά σε μια μεγάλη ανοιχτή γιορτή με ελεύθερη είσοδο!
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Λίγο πριν τις «Τίμιες Πόρνες» στο Αργοστόλι, η Σοφία Παυλίδου μιλά στο Kefalonitis
«Το Χελιδόνι»: Δύο σπουδαίοι ηθοποιοί μιλούν για μια παράσταση που αγγίζει την ψυχή






