Rock συναυλία από τη Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας [25.04.2026]
Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με έντονο rock χαρακτήρα διοργάνωσε η Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας, εχθές, στην Αίθουσα Συναυλιών της.
Οι μαθητές του μοντέρνου τμήματος της σχολής παρουσίασαν ένα δυναμικό πρόγραμμα, μεταφέροντας τον παλμό της rock μουσικής μέσα από ζωντανές εκτελέσεις, γεμάτες ενέργεια, ρυθμό και πάθος.
Η εκδήλωση προσέλκυσε το έντονο ενδιαφέρον του κοινού, αναδεικνύοντας παράλληλα το έργο της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας και τη συμβολή της στην καλλιτεχνική εκπαίδευση των νέων του νησιού.

Ο φακός του kefalonitis βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό και αποσπάσματα.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πρωτότυπων άρθρων του kefalonitis σε άλλες ιστοσελίδες, αποκλειστικά έως το 50% του συνολικού υλικού (κείμενο και φωτογραφίες), με υποχρεωτική αναφορά στην πηγή και ενεργό σύνδεσμο (link) προς το αρχικό άρθρο.
Επιτρέπεται η χρήση φωτογραφιών από τη σελίδα του kefalonitis μόνο για προσωπική χρήση (social media), αποκλειστικά χωρίς την αφαίρεση του λογοτύπου. Αν επιθυμείτε φωτογραφία χωρίς λογότυπο, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο info@kefalonitis.com.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Παρουσίαση βιβλίου «Το λιμάνι μου είσαι εσύ» του Κώστα Κρομμύδα [06.07.2026]
Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης: «Στης Πλάκας τις ανηφοριές»
Π.Σ.«Χωροπούλα»: Χορευτική παράσταση @Ληξούρι [05.07.2026]
Δράση Εθελοντικού Καθαρισμού παραλίας «Άμμες»
Διήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών από τον Π.Σ. «Ο Αιγιαλός»
Κ.Α.Π.Η. Λειβαθούς: Γιορτή Ριγανάδας
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Παρουσίαση βιβλίου «Το λιμάνι μου είσαι εσύ» του Κώστα Κρομμύδα [06.07.2026]
Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης: «Στης Πλάκας τις ανηφοριές»
Π.Σ.«Χωροπούλα»: Χορευτική παράσταση @Ληξούρι [05.07.2026]
Δράση Εθελοντικού Καθαρισμού παραλίας «Άμμες»
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Λίγο πριν τις «Τίμιες Πόρνες» στο Αργοστόλι, η Σοφία Παυλίδου μιλά στο Kefalonitis
«Το Χελιδόνι»: Δύο σπουδαίοι ηθοποιοί μιλούν για μια παράσταση που αγγίζει την ψυχή






