Έκθεση «Τέχνη και Περιβάλλον» από το 1ο ΓΕΛ Αργοστολίου και το ΓΕΛ Σάμης [11.05.2026]
Παρευρεθήκαμε σήμερα στη εξαιρετική έκθεση του 1ου Γενικού Λυκείου Αργοστολίου «Μαρίνος Κοργιαλένιος» και του Γενικού Λυκείου Σάμης με τίτιλο «ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»που δημιούργσαν θέλοντας να συμβάλλουν στην ισχυροποίηση και ανάδειξη των δεσμών της Τέχνης με το Περιβάλλον, με έργα μαθητών των δύο σχολείων.
Η έκθεση φιλοξενείται στο Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών «Θανάσης Φωκάς», στον 1ο όροφο του 1ου Γενικού Λυκείου Αργοστολίου.
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή και επισκέψιμη σήμερα Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Μαίου 2026 και ώρες 09.00 – 13.00 και 17.30 – 19.30. Δεκτές οι επισκέψεις ομάδων μαθητών (το πολύ 20 άτομα, συνοδεία καθηγητή, διάρκεια επίσκεψης το πολύ 30 λεπτά) κατόπιν ραντεβού (2671022518, εσωτ. 2).
Ο φακός του kefalonitis βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό και αποσπάσματα.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πρωτότυπων άρθρων του kefalonitis σε άλλες ιστοσελίδες αποκλειστικά μέχρι του 50% του υλικού του άρθρου (κείμενο και φωτογραφίες), με αναφορά πηγής, καθώς και LINK ανακατεύθυνσης στο πρωτότυπο άρθρο.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση φωτογραφιών από την σελίδα του kefalonitis για προσωπική χρήση (social media) αποκλειστικά χωρίς την αφαίρεση του λογότυπου του kefalonitis. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια φωτογραφία χωρίς λογότυπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@kefalonitis.com.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης: «Στης Πλάκας τις ανηφοριές»
Π.Σ.«Χωροπούλα»: Χορευτική παράσταση @Ληξούρι [05.07.2026]
Δράση Εθελοντικού Καθαρισμού παραλίας «Άμμες»
Διήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών από τον Π.Σ. «Ο Αιγιαλός»
Κ.Α.Π.Η. Λειβαθούς: Γιορτή Ριγανάδας
Μελωδική Περαντζάδα από τη Μεικτή Χορωδία του Δήμου Σάμης
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης: «Στης Πλάκας τις ανηφοριές»
Π.Σ.«Χωροπούλα»: Χορευτική παράσταση @Ληξούρι [05.07.2026]
Δράση Εθελοντικού Καθαρισμού παραλίας «Άμμες»
Διήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών από τον Π.Σ. «Ο Αιγιαλός»
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Λίγο πριν τις «Τίμιες Πόρνες» στο Αργοστόλι, η Σοφία Παυλίδου μιλά στο Kefalonitis
«Το Χελιδόνι»: Δύο σπουδαίοι ηθοποιοί μιλούν για μια παράσταση που αγγίζει την ψυχή



