Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας: «Opera Gala» [14.12.2025]
Η Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας πραγματοποιήσε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά αφιερωμένη στην κλασική μουσική με τίτλο «Opera Gala» σήμερα το βράδυ στην αίθουσα συναυλιών της Φιλαρμονικής.
Στην εκδήλωση, τέσσερις ταλαντούχοι λυρικοί καλλιτέχνες ερμήνευσαν αποσπάσματα από εμβληματικές όπερες του παγκόσμιου ρεπερτορίου, προσφέροντας στο κοινό μια εμπειρία υψηλής αισθητικής, μουσικής δεξιοτεχνίας και συγκίνησης.
Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη μαγεία της όπερας, στο ταλέντο των νέων καλλιτεχνών και στη μουσική παράδοση που υπηρετεί εδώ και δεκαετίες η ιστορική Φιλαρμονική του νησιού.
Συμμετείχαν οι:
- Δέσποινα Δρανδάκη – σοπράνο
- Μαρία Γαρμπή – σοπράνο
- Χρήστος Δεληζωνάς – τενόρος
- Πάρις Δημάτσας – βαρύτονος
Στο πιάνο ο Φρίξος Μόρτζος
Καλλιτεχνική επιμέλεια & παρουσίαση: Ειρήνη Καράγιαννη, μεσόφωνος και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας.
Ο φακός του kefalonitis βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό και αποσπάσματα.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πρωτότυπων άρθρων του kefalonitis σε άλλες ιστοσελίδες αποκλειστικά μέχρι του 50% του υλικού του άρθρου (κείμενο και φωτογραφίες), αναφορά πηγής, καθώς LINK ανακατεύθυνσης στο πρωτότυπο άρθρο (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση φωτογραφιών από την σελίδα του kefalonitis για προσωπική χρήση (social media) αποκλειστικά χωρίς την αφαίρεση του λογότυπου του kefalonitis. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια φωτογραφία χωρίς λογότυπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@kefalonitis.com.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Πανηγύρι της Αγίας Ευφημίας
Νέα ώρα έναρξης για την εκδήλωση της Γυμναστικής Καλλιτεχνίας Κεφαλονιάς
Πανηγύρι Αγίου Ελευθερίου @Αίνος [04.07.2026]
Το μαγικό χωριό Παλιά Βλαχάτα μεταμορφώνεται για ακόμη μία φορά σε μια μεγάλη ανοιχτή γιορτή με ελεύθερη είσοδο!
Π.Σ. «Το Ριφόρτσο»: Ριγανάδα & Καντάδα @Θαλασόμυλλος [03.07.2026]
Μουσικός περίπατος @Αργοστόλι [03.07.2026]
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Πανηγύρι της Αγίας Ευφημίας
Νέα ώρα έναρξης για την εκδήλωση της Γυμναστικής Καλλιτεχνίας Κεφαλονιάς
Πανηγύρι Αγίου Ελευθερίου @Αίνος [04.07.2026]
Το μαγικό χωριό Παλιά Βλαχάτα μεταμορφώνεται για ακόμη μία φορά σε μια μεγάλη ανοιχτή γιορτή με ελεύθερη είσοδο!
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Λίγο πριν τις «Τίμιες Πόρνες» στο Αργοστόλι, η Σοφία Παυλίδου μιλά στο Kefalonitis
«Το Χελιδόνι»: Δύο σπουδαίοι ηθοποιοί μιλούν για μια παράσταση που αγγίζει την ψυχή







