Γρήγορη προπόνηση των 5 λεπτών με το βάρος του σώματος
Σήμερα θα δούμε ένα πολύ γρήγορο workout, μία γρήγορη προπόνηση των πέντε λεπτών που μπορείς να κάνεις στο σπίτι ή και σε εξωτερικό χώρο χωρίς εξοπλισμό αφού το μοναδικό εργαλείο που χρειάζεσαι είναι το σώμα σου.
Είναι πάρα πολλές οι φορές που λόγω των πολλών υποχρεώσεων μας δεν κάνουμε γυμναστική μέσα στην ημέρα λόγω έλλειψης χρόνου ,όμως ακόμα και πέντε λεπτά μόνο μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ ώστε να αποφύγουμε την απραξία και τη στασιμότητα. Αυτή η γρήγορη προπόνηση σίγουρα θα σε ιδρώσει και θα σου δώσει τις ενδορφίνες που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις ιδανικά μέσα στην ημέρα σου.
Σε αυτό το γρήγορο workout θα γυμνάσουμε τους ώμους και τα χέρια μας , τους γλουτούς και τους τετρακέφαλους. τον κορμό μας , θα δώσουμε έμφαση στο καρδιοαναπνευστικό μας σύστημα, θα δυναμώσουμε τους κοιλιακούς μας και θα βελτιώσουμε την ισορροπία μας.
Για τους αρχάριους ιδανικά την πρώτη εβδομάδα πρέπει να κάνουν το workout μία φορά την ημέρα ενώ από την δεύτερη εβδομάδα καλό θα είναι να γίνεται δύο φορές συνεχόμενα. Από την τρίτη εβδομάδα και μετά όπου είναι εφικτό θα μπορούν να προσθέσουν και λίγο βάρος (μπουκάλια νερού ,κάποιο βαράκι ή kettlebell κτλ).
Δείτε το βίντεο εδώ απο την Γυμνάστρια Καρυώτη Σοφία.
Πηγές: https://bit.ly/3ep7RRN
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
Τρουφάκια με ξερά δαμάσκηνα και κονιάκ
Ο Άγιος Δημήτριος, ο Φανερωμένος τση Βυζαντινής Κοντογεννάδας
Αναχώρησε για το 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Θερμαϊκού το «Πιτσιμπούργκο»
Τα νέα αφορολόγητα φιλοδωρήματα – Τι αλλάζει
Επιδόματα: Τι θα πληρωθεί έως τις 30 Οκτωβρίου
Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Δήμο Σάμης: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Εορτασμού Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου
8ος Περίπατος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού @Αργοστόλι [25.10.2026]
Παρουσίαση Βιβλίου «Βίωμα ελιάς… και άλλες περιπέτειες!» του Τάκη Βασιλάτου @Κέφαλος [25.10.2026]
«Μαζί για τη Ζωή»: Ένα ηχηρό μήνυμα πρόληψης και αλληλεγγύης στο Ληξούρι
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Τα απομεινάρια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου στο υπόστρωμα της Κεφαλονίτικης γης
Odd Frame: Διασώζοντας τις φωνές και τις μνήμες της Κεφαλονιάς του ’53
Aiora Project: Η μουσική που τους ενώνει και η Κεφαλονιά που τους κέρδισε!








