Ο καιρός της εβδομάδας στην Κεφαλονιά
Με έντονη ζέστη, άφθονη ηλιοφάνεια και γενικά καθαρό ουρανό αναμένεται να κυλήσουν οι επόμενες ημέρες, με τη θερμοκρασία να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα και να κορυφώνεται την Πέμπτη.
Την Τρίτη 11 Αυγούστου ο καιρός θα είναι αίθριος, με τη θερμοκρασία να φτάνει περίπου τους 36°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν κατά διαστήματα έως 24 km/h.
Παρόμοια εικόνα και την Τετάρτη 12 Αυγούστου, με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και μέγιστη θερμοκρασία γύρω στους 36°C. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν τις απογευματινές ώρες, φτάνοντας περίπου τα 24 km/h.
Η Πέμπτη 13 Αυγούστου αναμένεται να είναι η πιο ζεστή ημέρα, καθώς ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 38°C το απόγευμα, με πολύ χαμηλά ποσοστά υγρασίας και καθαρό ουρανό. Το βράδυ αναμένονται κάποιες νεφώσεις.
Την Παρασκευή 14 Αυγούστου η ζέστη θα επιμείνει, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 37°C, ενώ ο καιρός θα παραμείνει κατά κύριο λόγο αίθριος.
Συνολικά, το τετραήμερο θα χαρακτηρίζεται από υψηλές θερμοκρασίες, έντονη ηλιοφάνεια και απουσία βροχοπτώσεων, με τις θερμότερες ώρες της ημέρας να απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και αποφυγή της παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο.
Πηγή: https://www.meteo.gr


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο καιρός της εβδομάδας στην Κεφαλονιά
Διακοπή ρεύματος την Δευτέρα 14/09
1ος Ιστορικός Αγώνας Δρόμου «Οι 12 Βόρτες» @Παλιά Βαλσαμάτα [13.09.2026]
3ο Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κεφαλονιάς «Η ζωή online και offline» @Θαλασσόμυλος [11.09.2026]
Ο καιρός στην Κεφαλονιά το Σαββατοκύριακο
Κλειστό για το κοινό το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αργοστολιού με παράρτημα Ρομά στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου, λόγω εκδηλώσεων
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Η Ύψωση του Τίμιου Σταυρού στα Κηπούρια [13.09.2026]
83η Επέτειος Μνήμης της Σφαγής της Μεραρχίας «Άκουι» στην Κεφαλονιά @Αργοστόλι [14.09.2026]
Τελετή Βράβευσης Μαθητών από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία @Κέφαλος [13.09.2026]
1ος Ιστορικός Αγώνας Δρόμου «Οι 12 Βόρτες» @Παλιά Βαλσαμάτα [13.09.2026]
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Βιβλιοπωλείο «Κύβος»: Εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για τη νέα σχολική χρονιά
Turquoise Restaurant στο Electra Kefalonia Hotel & Spa: Γεύσεις με φόντο το ηλιοβασίλεμα του Ιονίου
Λίγο πριν τις «Τίμιες Πόρνες» στο Αργοστόλι, η Σοφία Παυλίδου μιλά στο Kefalonitis



