Η Annette Σταματελάτου στο "Fame story in concert"
H συμπατριώτισσά μας Ανέττα Σταματελάτου (Annette Artani) θα συμμετέχει την Κυριακή 14/11 στο “Fame Story in consert”, αφού επελέγη από την κριτική επιτροπή να συμμετέχει στο παιχνίδι.
Η Αννέτα Σταματελάτου σε ηλικία 16 ετών κερδίζει υποτροφία της ΒΜG για το τραγούδι που έγραψε με τίτλο “SUMMER DAYS”. Δυστυχώς το αμερικάνικο Billboard “έθαψε” το κομμάτι.Εκείνη όμως αν και απογοητεύτηκε δεν σταμάτησε, καθώς το όνειρό της την ήθελε πάνω στη σκηνή, να ερμηνεύει μπροστά σε ακροατήριο.
Στο σχολείο δεν υπήρχε εκδήλωση που να μην πρωτοστατεί. Λάβαινε μέρος και σε πολλούς διαγωνισμούς ταλέντων. Μάλιστα μπήκε στον τελικό για τον διαγωνισμό “America’s favorite teenager”.
Έχοντας στο ενεργητικό της σπουδές υποκριτικής έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά στην Νέα Υόρκη “Law and Order”.
Συνεργάστηκε με την Britney Spears στην περιοδεία της “Dream within a Dream” κάνοντας φωνητικά. Μαζί έγραψαν μερικές μελωδίες. Μια μπαλάντα και το single “Everytime” που εμπεριέχεται στον τελευταίο δίσκο της Britney με τίτλο “Ιn The Zone”. Τώρα ανοίγει τα δικά της φτερά στην μουσική.
Γεννημένη στη Νέα Υόρκη από γονείς Κεφαλλονίτες η Αννέτα Σταματελάτου ή Annette Artani όπως θέλει να την αποκαλούν στον καλλιτεχνικό χώρο, με πρότυπα και ακούσματα όπως η Etta James, Aretha Franklin, Ella Fitzerald, Madonna, Withtney Houston, Mariah Carey, Μαρία Κάλλας, Νανά Μούσχουρη και Μαρινέλλα, δηλώνει πιστή στις ελληνικές ρίζες της. Αυτό φαίνεται στα τραγούδια της καθώς “κεντάει” μελωδίες και ήχους από το μπουζούκι με ροκ, ποπ και μπλουζ ρυθμούς. Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν ακολουθεί το ρεύμα της εποχής. Συνθέτει απ΄την ψυχή της, ενώ η φωνή της σφραγίζει τα τραγούδια με τρόπο μοναδικό. Πιστεύει ότι ο κόσμος θα αγαπήσει τα τραγούδια και την μουσική της στα οποία ο καθένας ανακαλύπτει τις δικές του ευαισθησίες.
Πηγή: www.kefalonia.net.gr
ΑΡΧΕΙΟ
Η Ελλάδα απέκτησε το πρώτο της «μάτι» στο διάστημα: Σε τροχιά ο Hyperion GR-1
12 Αυγούστου 1953: Ημέρα μνήμης για την Κεφαλονιά
Έθιμα Καλοκαιριού: Η Γιορτή της Ρομπόλας στα Βαλσαμάτα [2015-2024]
Έθιμα Καλοκαιριού: Το πανηγύρι του Άη Λια [2015-2024]
Έθιμα Μ. Παρασκευής: Η Περιφορά του Επιταφίου [2013-2024]
Έθιμα Μ. Πέμπτης: «Σήμερον κρεμάται επί ξύλου…» [2013 – 2024]
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Παραδοσιακό πανηγύρι Αγίας Ευφημίας [11.07.2026]
Παρουσίαση του βιβλίου «Η Κοινοτοπία της Βίας – Το χρονικό ενός πατριαρχικού κόσμου» του Τάκη Λάγιου [11.07.2026]
Γιορτή Σαρδέλας στον Πόρο με τον Λευτέρη Μαθιουδάκη το Σάββατο 18 Ιουλίου
Το Κουκλοθέατρο Κρήτης επιστρέφει στην Κεφαλονιά με την παιδική παράσταση «Ο Ψαροτρομάρας»

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Λίγο πριν τις «Τίμιες Πόρνες» στο Αργοστόλι, η Σοφία Παυλίδου μιλά στο Kefalonitis
«Το Χελιδόνι»: Δύο σπουδαίοι ηθοποιοί μιλούν για μια παράσταση που αγγίζει την ψυχή
Κρυσταλλία Κεφαλούδη: Οι «Τίμιες Πόρνες» είναι μια παράσταση που μιλά για τον άνθρωπο πίσω από τις ταμπέλες



