Πρόσληψη Κοινωνικού Λειτουργού στο ΚΔΗΦ «ΥΠΕΡΙΩΝ»
H Ένωση Προστασίας της Ισότητας & των Δικαιωμάτων ΑμεΑ «ΥΠΕΡΙΩΝ» προτίθεται να προσλάβει, με σύμβαση ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1 της Πράξης «Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία ΥΠΕΡΙΩΝ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ 2014-2020», ένα (1) άτομο ειδικότητας (ΤΕ) Κοινωνικού Λειτουργού και καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την παρακάτω θέση εργασίας.
1. (ΤΕ) ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ
Αφορά σε μία (1) θέση πλήρους απασχόλησης. Η σύμβαση της ανωτέρω θέσης εργασίας θα είναι διάρκειας μέχρι την ολοκλήρωση της Πράξης (Απρίλιος 2020) και με δυνατότητα ανανέωσης-επέκτασης μετά από παράταση του προγράμματος.
Οι Αιτήσεις (με το σύνολο των δικαιολογητικών όπως περιγράφονται ανωτέρω) θα υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή από τη Παρασκευή 06 Δεκεμβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ στην γραμματεία του Κ.Δ.Η.Φ., Περιοχή Λογγός Ληξουρίου, Κεφαλληνίας, ΤΚ 28200.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την αναλυτική πρόσκληση (αρ. πρωτ. 235/05.12.2019) και τα απαιτούμενα έντυπα (Αίτηση, Υπεύθυνη Δήλωση κλπ) στην ιστοσελίδα της Ένωσης «ΥΠΕΡΙΩΝ» (http://enosi-amea-yperion.gr/) ή στα γραφεία της Ένωσης.
Για την Ένωση Προστασίας της Ισότητας & των Δικαιωμάτων ΑμεΑ «ΥΠΕΡΙΩΝ»
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου
ΑΡΧΕΙΟ
Σοφία Μελέτη & Γεράσιμος Λιγνός- Δύο διακεκριμένοι αθλητές εντάσσονται στο δυναμικό του Δήμου Αργοστολίου
Η Ελλάδα απέκτησε το πρώτο της «μάτι» στο διάστημα: Σε τροχιά ο Hyperion GR-1
12 Αυγούστου 1953: Ημέρα μνήμης για την Κεφαλονιά
Έθιμα Καλοκαιριού: Η Γιορτή της Ρομπόλας στα Βαλσαμάτα [2015-2024]
Έθιμα Καλοκαιριού: Το πανηγύρι του Άη Λια [2015-2024]
Έθιμα Μ. Παρασκευής: Η Περιφορά του Επιταφίου [2013-2024]
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ξεκινά το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Αργοστολίου
«Ιστορώντας τον Άγιο Γεράσιμο»: Εκδήλωση στην Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη Ληξουρίου
Προβολή του ντοκιμαντέρ Back2Back – ROUT 200 με τον κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ backyard ultra Γιώργου Κουγιουμτζή
Alliance Française Αργοστολίου «Η γεύση έχει μια αίσθηση»
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Aiora Project: Η μουσική που τους ενώνει και η Κεφαλονιά που τους κέρδισε!
TheBarDocs: Μια πρωτοποριακή προσέγγιση που αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο της εστίασης
Χαροκόπειο Εργαστήριο Κεφαλονιάς: Μια τέχνη που περνά από γενιά σε γενιά







