Δέκα χρόνια μετά… το «Inside Bar» γιορτάζει και γράφει τη δική του ιστορία [30.07.2026]
Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη συγκίνηση, μουσική και δυνατές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιουλίου στο Inside Bar, το οποίο γιόρτασε τα 10 χρόνια από την επανεκκίνησή του μετά τους καταστροφικούς σεισμούς, με ένα επετειακό “10 Years Reload It Celebration Party”.
Δέκα χρόνια γεμάτα αναμνήσεις, φιλίες, αμέτρητες βραδιές διασκέδασης και στιγμές που ένωσαν ανθρώπους κάτω από την ίδια στέγη. Το Inside Bar δεν αποτελεί απλώς έναν χώρο εξόδου, αλλά ένα σημείο αναφοράς για την κοινωνική ζωή της Κεφαλονιάς, που κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια του και να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά την πορεία του.
Με το σύνθημα «10 Years Reload It», η ομάδα του καταστήματος θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια. «Εσείς είστε η ψυχή του Inside Bar», ήταν το μήνυμα που κυριάρχησε στη βραδιά, αναδεικνύοντας τη στενή σχέση που έχει δημιουργηθεί με τον κόσμο που το στηρίζει διαχρονικά.
Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή από την πρώτη στιγμή, με αγαπημένες μουσικές, χαμόγελα, δυνατή ενέργεια και ένα κοινό που γέμισε τον χώρο, αποδεικνύοντας πως το Inside Bar παραμένει ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της νυχτερινής διασκέδασης.
Highlight της βραδιάς ήταν η εξαιρετική εμφάνιση της Σχολής Χορού Ελισάβετ Λιβιεράτου που μας παρέσυραν με τις θαυμάσιες κινήσες τους και το εξαιρετικό τους ταλέντο για άλλη μια φορά.
Η επέτειος των δέκα χρόνων δεν αποτέλεσε μόνο αφορμή για γιορτή, αλλά και μια υπενθύμιση της δύναμης της επιμονής, της αναγέννησης και της διαχρονικής σχέσης εμπιστοσύνης που έχει χτίσει το Inside Bar με τους ανθρώπους του.
Με το βλέμμα πλέον στραμμένο στη νέα δεκαετία, το ταξίδι συνεχίζεται με την ίδια φιλοσοφία: καλές μουσικές, μοναδική ατμόσφαιρα και στιγμές που αξίζουν να γίνονται αναμνήσεις.
Ο φακός του kefalonitis βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό και αποσπάσματα.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πρωτότυπων άρθρων του kefalonitis σε άλλες ιστοσελίδες, αποκλειστικά έως το 50% του συνολικού υλικού (κείμενο και φωτογραφίες), με υποχρεωτική αναφορά στην πηγή και ενεργό σύνδεσμο (link) προς το αρχικό άρθρο.
Επιτρέπεται η χρήση φωτογραφιών από τη σελίδα του kefalonitis μόνο για προσωπική χρήση (social media), αποκλειστικά χωρίς την αφαίρεση του λογοτύπου. Αν επιθυμείτε φωτογραφία χωρίς λογότυπο, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο info@kefalonitis.com.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
«Είμαστε η Φύση»: Διεθνής ημερίδα τέχνης και περιβάλλοντος στα Μεταξάτα
24η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος [27.09.2026]
Αγιασμός για τη νέα λυκειακή χρονιά του Λ.Ε.Α. @Πνευματικό Κέντρο «Ο Απόστολος Παύλος» [26.09.2026]
Το εργαστήρι εικαστικών στο Σπίτι του Δασκάλου συνεχίζεται
Η Team Greece στο Παγκόσμιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Backyard Ultra 2026
Λαχειοφόρος Αγορά Χαροκόπειου Εργαστηρίου Κεφαλληνίας @Κέφαλος [25.09.2026]
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
«Είμαστε η Φύση»: Διεθνής ημερίδα τέχνης και περιβάλλοντος στα Μεταξάτα
24η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος [27.09.2026]
Αγιασμός για τη νέα λυκειακή χρονιά του Λ.Ε.Α. @Πνευματικό Κέντρο «Ο Απόστολος Παύλος» [26.09.2026]
Το εργαστήρι εικαστικών στο Σπίτι του Δασκάλου συνεχίζεται
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Χαροκόπειο Εργαστήριο Κεφαλονιάς: Μια τέχνη που περνά από γενιά σε γενιά
Βιβλιοπωλείο «Κύβος»: Εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για τη νέα σχολική χρονιά
Turquoise Restaurant στο Electra Kefalonia Hotel & Spa: Γεύσεις με φόντο το ηλιοβασίλεμα του Ιονίου






