Drink Pink 2026: Τα ροζέ κρασιά της Κεφαλονιάς επιστρέφουν στο Νάπιερ για 6η χρονιά
Έξι οινοποιεία του Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια ξεχωριστή βραδιά γευσιγνωσίας το Σάββατο 1 Αυγούστου στο Αργοστόλι
Για 6η συνεχή χρονιά, ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς διοργανώνει τη δημοφιλή εκδήλωση «Drink Pink», προσκαλώντας κατοίκους και επισκέπτες να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά ροζέ κρασιά του νησιού.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Αυγούστου, από τις 20:00 έως τις 23:00, στον Κήπο Νάπιερ στο Αργοστόλι. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ετικέτες από όλα τα οινοποιεία-μέλη του Συνδέσμου και να συνομιλήσουν με τους ίδιους τους οινοποιούς, γνωρίζοντας από κοντά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των κεφαλονίτικων ροζέ οίνων.
Η είσοδος κοστίζει 3 ευρώ και περιλαμβάνει αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας, το οποίο οι συμμετέχοντες μπορούν να κρατήσουν. Παράλληλα, μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.
Στη φετινή εκδήλωση συμμετέχουν τα οινοποιεία Gentilini Winery, Κτήμα Χαριτάτου, Ορεάλιος Γη, Petrakopoulos Wines, Sarris Winery και Sclavos Wines, παρουσιάζοντας στο κοινό τις ξεχωριστές δημιουργίες τους.
Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Αργοστολίου για την παραχώρηση του χώρου και απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε όλους όσοι αγαπούν το κρασί να συμμετάσχουν σε μια καλοκαιρινή βραδιά αφιερωμένη στη γεύση, την τοπική οινοπαραγωγή και την κεφαλονίτικη φιλοξενία.
Πληροφορίες εκδήλωσης
- Ημερομηνία: Σάββατο 1 Αυγούστου 2026
- Ώρα: 20:00 – 23:00
- Τοποθεσία: Κήπος Νάπιερ, Αργοστόλι
- Είσοδος: 3€ (περιλαμβάνει ποτήρι γευσιγνωσίας)

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Δήμος Αργοστολίου: Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28 ης Οκτωβρίου 1940
Για 8η χρονιά περπατάμε μαζί για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού στο Αργοστόλι
Δήμος Ληξουρίου: Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου
Συνεχίζονται οι Βραδιές Γαλλικού Κινηματογράφου στην Alliance Française Αργοστολίου
Μουσική και χοροί ένωσαν Ελλάδα και Σερβία σκηνή του Δημοτικού θεάτρου Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» [21.10.2026]
«Ζωντανεύοντας τις συνταγές του 1943»: Σήμερα η εκδήλωση στην Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Δήμος Αργοστολίου: Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28 ης Οκτωβρίου 1940
Για 8η χρονιά περπατάμε μαζί για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού στο Αργοστόλι
Δήμος Ληξουρίου: Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου
Συνεχίζονται οι Βραδιές Γαλλικού Κινηματογράφου στην Alliance Française Αργοστολίου
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Odd Frame: Διασώζοντας τις φωνές και τις μνήμες της Κεφαλονιάς του ’53
Aiora Project: Η μουσική που τους ενώνει και η Κεφαλονιά που τους κέρδισε!
TheBarDocs: Μια πρωτοποριακή προσέγγιση που αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο της εστίασης





