Η Αγία Θέκλη γιορτάζει με τη μεγάλη Γιορτή της Κρεατόπιτας
Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη γεύσεις, μουσική και παραδοσιακό κέφι ετοιμάζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Θέκλης, διοργανώνοντας τη Γιορτή της Κρεατόπιτας την Παρασκευή 24 Ιουλίου, στις 21:00, στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Αγίας Θέκλης.
Η κρεατόπιτα, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και αγαπημένα παραδοσιακά εδέσματα της Κεφαλονιάς, θα έχει την τιμητική της, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν αυθεντικές γεύσεις σε μια γιορτή αφιερωμένη στην τοπική γαστρονομία και την παράδοση.
Το πρόγραμμα θα πλαισιωθεί από ζωντανή μουσική με την ορχήστρα των Μάκη Γεωργόπουλου και Διονύση Παγουλάτου, που θα φροντίσουν να κρατήσουν αμείωτο το κέφι μέχρι αργά το βράδυ, δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους.
Η εκδήλωση αποτελεί πλέον έναν αγαπημένο θεσμό για την περιοχή, προσελκύοντας κάθε χρόνο κατοίκους και επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν μια αυθεντική κεφαλονίτικη γιορτή με καλό φαγητό, μουσική και παρέα.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Θέκλης προσκαλεί όλους να δώσουν το «παρών» και να συμμετάσχουν σε μια όμορφη βραδιά αφιερωμένη στην παράδοση, τις τοπικές γεύσεις και τη φιλοξενία της Κεφαλονιάς.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Μαγικές Νύχτες Μελοποιημένης Ποίησης
34ος Τηλεμάχειος Αγώνας Δρόμου @Σκάλα [06.09.2026]
Ιερά Πανήγυρις Γενεθλίου της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Παλιοχέρσου Ερύσσου
«Του Άη Γιωργιού το Κάστρο» – Μια βραδιά μνήμης, πολιτισμού και παράδοσης @Θαλασσόμυλος [06.09.2026]
Αγροδιατροφική Σύμπραξη Π.Ι.Ν.: «Φιλέματα Επτανησιακής Γης» @Αργοστόλι [05.09.2026]
Παρουσίαση βιβλίου «Αποσπάσματα Σκέψεων» της Δέσποινας Χαρώνη @Θαλασσόμυλος [05.09.2026]
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Μαγικές Νύχτες Μελοποιημένης Ποίησης
34ος Τηλεμάχειος Αγώνας Δρόμου @Σκάλα [06.09.2026]
Ιερά Πανήγυρις Γενεθλίου της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Παλιοχέρσου Ερύσσου
«Του Άη Γιωργιού το Κάστρο» – Μια βραδιά μνήμης, πολιτισμού και παράδοσης @Θαλασσόμυλος [06.09.2026]
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Βιβλιοπωλείο «Κύβος»: Εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για τη νέα σχολική χρονιά
Turquoise Restaurant στο Electra Kefalonia Hotel & Spa: Γεύσεις με φόντο το ηλιοβασίλεμα του Ιονίου
Λίγο πριν τις «Τίμιες Πόρνες» στο Αργοστόλι, η Σοφία Παυλίδου μιλά στο Kefalonitis




